USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Апеляційний суд дозволив зносити контейнери на Старому ринку

5 Червня 2020 15:49
Восьмий апеляційний адміністративний суд міста Львова скасував рішення Волинського окружного адміністративного суду на користь Луцької міської ради та постановив використовувати земельну ділянку на вулиці Глушець, яку орендує фізична особа-підприємець Любомир Пахолко, для стоянки автомобілів.

Натомість підприємець використовував землю, як ринок, про це інформують на сайті міської ради.

Тобто, малі архітектурні форми, які там нині знаходяться, встановлені незаконно і повинні бути демонтовані.

Читати ще: Як демонтують контейнери на Центральному ринку у Луцьку. Фоторепортаж

Постанова суду апеляційної інстанції набирає законної сили з дати її прийняття та оскарженню не підлягає, крім випадків, передбачених п.2 ч.5 ст. 328 Кодексу адміністративного судочинства України.

Читати ще: Гори сміття та щурі: що залишається під демонтованими кіосками на Старому ринку в Луцьку

Нагадаємо, під час засідання виконкому 15 травня було ухвалене рішення про примусовий демонтаж контейнерів, його забезпечують працівники департаменту муніципальної варти Луцької міської ради. Власників кіосків двічі попереджали – у грудні і в січні. Також на кіосках були розміщені наклейки про демонтаж. Тоді базарники влаштовували конфлікти та провокації, аби завадити знесенню МАФів. Водій жигуля, який був у салоні за кермом, поїхав на людей, поліцейських, муніципалів та журналістів. Його дістали з авто та забрали спецпризначенці.

18 травня лучанин зареєстрував петицію, у якій просить місцеву владу врегулювати питання щодо Центрального ринку, який псує враження від історичного центру міста. Натомість підприємців ринку закликає не створювати критичну ситуацію в місті та припинити мітинги.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus