USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.70 9.88

Суд відправив під варту виконавців замаху на заступника голови ДПС

21 Серпня 2023 14:14
Солом’янський районний суд Києва обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без можливості внесення застави двом підозрюваним у справі про підготовку нападу на заступника голови Державної податкової служби Євгена Сокура.

Про це повідомила Національна поліція, передає Укрінформ.

Як нагадали у відомстві, правоохоронці запобігли нападу саме в момент, коли підозрювані з підготовленими битками вже прямували до чоловіка, який виходив із під’їзду свого будинку.

Крім биток, нападники мали фото 30-річної потенційної жертви та його автомобіля, що вказує на замовний характер злочину.

Встановлення особи замовника нападу на високопосадовця триває.

Досудове розслідування розпочато за ч. 1 ст. 14; ч. 2 ст. 121 (готування до злочину, заподіяння тяжких тілесних ушкоджень групою осіб або вчинене на замовлення) Кримінального кодексу України.

Наступні десять років зловмисники можуть провести за ґратами.
Нагадаємо, 17 серпня було скоєно замах на вбивство заступника голови Державної податкової служби України Євгена Сокура. Правоохоронцям вдалося затримати зловмисників, які готували напад, безпосередньо перед його скоєнням. Затриманими виявилися двоє раніше судимих чоловіків віком 27 і 31 рік.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus