USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Суд арештував рахунки фірм Єремеєва, - ЗМІ

21 Квітня 2012 13:21
У Львівському апеляційному господарському суд підтвердили арешт рахунків фірм, які пов’язують із співвласником групи компаній «Континіум» Ігорем Єремеєвим та його бізнес-партнером Степаном Івахівим.
Про це повідомляє ZN.UA із посиланням на видання «Дзеркало тижня».
Як повідомляє видання, ще 30 січня 2012 року публічне акціонерне товариство «Всеукраїнський акціонерний банк» («VAB Банк») подало два позови в Господарський суд Івано-Франківської області. В обох випадках банк просить стягнути борги за кредитними договорами 2008 року. Йдеться про суми в 3,5 мільйона євро та 4,56 мільйона доларів, термін погашення яких давно минув. Не виконано й зобов’язання за договорами поручительства.
Після того, як у самому «VAB Банку» змінилися акціонери (нині його мажоритарним акціонером став Олег Бахматюк), й виникли позови. Банкіри вирішили ще й арештувати рахунки «дружніх» фірм. Мовляв, аби з фірми-боржника швидко не викачали активи та не залишилася тільки порожня оболонка.
Тож у суді вони заявили, що відповідачі (компанії, пов’язані з Ігорем Єремєєвим і його бізнес-партнером Степаном Івахівим) несумлінно ставляться до виконання обов’язків. На думку позивача, нібито існувала «реальна можливість здійснення дій, спрямованих на запобігання виконанню рішення суду та стягненню з них боргу». Зокрема, «відповідачі зможуть безперешкодно відчужувати належне їм майно та кошти».
Суд визнав побоювання загалом слушними та вирішив накласти арешт на рахунки боржників у межах ціни позову. Усього позов подали до восьми фірм (сім із них зареєстровані в Луцьку). Серед тих, що потрапили під заборону, такі ключові компанії групи, як ТОВ СП «Західна нафтова група», ТОВ «Континент Нафто Трейд» (вона керує автозаправками), ТОВ «Торговельний дім «Континіум-Галичина», ТОВ «Вест Ойл Груп», ТОВ «Золотий екватор» та інші.
Кілька рахунків опинилися під арештом навіть двічі. «Континіум» оскаржив справу у Львівському апеляційному господарському суді. Однак у і там арешт рахунків було знову підтверджено.
До слова, що у Господарському суді Волинської області мільйонні борги стягнути з групи компаній «Континіум» намагається і банк «Форум».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
стукачок Показати IP 21 Квітня 2012 14:39
Може дійде до "самих чесних волинських бізнесменів", що економити на юристах не можна. Бо та економія, скоріше, г...ноїдство нагадує. А загалом Бахматюк - молодець. Реально вжучив колишніх друзів. По самі помідори...
КОРОЛЕВА Показати IP 21 Квітня 2012 14:54
Як не вчасно..Перед виборами..........ех, комусь не дають спокою волинські олігархи....
konstantinowih Показати IP 21 Квітня 2012 16:45
Ой як все розгортається. А хто знає що "Інвест Сервіс", "Буратіно", і т.д. це гроші того ж Бахматюка. І Банк Фінансова ініциатива і ще з 20 фірм. А що Волиньгаз віддав Єремеев вже давно то муж Франківському другу по партії. Юристи і бойовики в Бахматюка з такими бандицькими обличчами , що континіум з безпекою відпочивають. Ті справжні бульдоги. Говорять Бровін в Буковелі будуючись дізнався -що то 90 роки в 2000 них. І чому офіс Пашинського в Києві в офісному центрі Олега. Мабуть бути війні. А все через те що держава по самі вуха встряла. Брали кредити на них купляли все закордонне -от і маємо кредит + борг за товар- думаю віддавати як бізнесменам так і державі нічим. Готуйся народ. Або до голоду і рабства, або до зміни влади. Бо це війна тільки двох малих кланів, а ще Пінчуки, Медведчуки, Януковичі, Ахметові та ївреї не включились. А їх вже всіх з закордону сіпають щоб віддавали те що брали поносити....Думайте....
Вариативний Показати IP 21 Квітня 2012 20:15
Можливо, вирішили літвинівську псевдо-народну партію від корита відштовхати... Спочатку спонсорів нейтралізують, типу єремєєвих...
камінь-каширець Показати IP 22 Квітня 2012 09:50
це точно.не бачити єремєєву депутатського мандата як своїх вух.видно , що з цього всього "стирчать вуха" парламентського душителя ляшків і прочіх п..сів адама мартинюка --- конкурента єремєєва по 23 округу (камінь-каширський,маневицький ,любешівський та ківерцівський райони). Ой не без мартинюка тут обійшлось , ой не без нього..
тупий Показати IP 22 Квітня 2012 10:32
А може це зробили спєцом: щоб податки не платити...
:) Показати IP 22 Квітня 2012 11:08
Зараз чистять всіх хто не відноситься до ПР. Щоб жоден "олігарх"-бізнесмен не задумав і копійки дати на опозицію перед виборами... А без грошей на вибори не підеш...
Лучанка до :) Показати IP 22 Квітня 2012 15:54
От з цим я більше погоджуюся!!! Краще вже Єрємєєва аніж таких як в нас єв МР, в ЛРР, в ОДА-це всі безтолочі, ВСІ БЕЗ ВИНЯТКУ!!! ГНАТИ ЇХ ВСІХ, А ПР ТИМ БІЛЬШЕ,А ВОНА В ЛРР процвітає, от і треба тому зараз це все
Сергей Дор Показати IP 22 Квітня 2012 16:04
гм, ребятам неповезло... и зачем только они ее взяли?
То Королева Показати IP 22 Квітня 2012 21:38
Ти співчуваєш чи злорадствуєш?? Сама не постраждаєш від цього???
АБВГ Показати IP 26 Квітня 2012 10:36
Єремєєв наразі хоча б волинянам роботу дав,платить непогану зп,а ті ж самі працівники ходять і скупляються в "Юванті","Гранд Волині",ходять в кафе і т.д. і т.п. Не стане тут ІМ, перетвориться Луцьк на ніще місто.Дуже легко сидіти і ненавидіти бізнесменів,а де всі були в 90? Невже ви думаєте що все йому легко давалось? Да він створив таку фірму і МОЛОДЧІНА!!!!!!!! МОЛОДЕЦЬ що тримається Луцька,а не виїхав в Київ.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus