USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Суд продовжив арешт Луценкові

16 Лютого 2011 18:09
Печерський райсуд Києва на закритому засіданні 16 лютого продовжив термін утримання під вартою екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка до 26 квітня.
Про це повідомляє ТСН.
Як розповів журналістам соратник Луценка, народний депутат Юрій Гримчак, суд розглянув подання Генпрокуратури про продовження терміну утримання екс-міністра під вартою.
«Про розгляд представлення адвокатові Луценку повідомили за 20 хвилин до початку засідання, і сказав йому про це слідчий, а не суд», - обурився Гримчак.
Нардеп підкреслив, що на судове засідання не пустили і журналістів. І оскільки адвоката попередили надто пізно, і він не встиг потрапити на засідання, то там були присутніми лише суддя, прокурор і сам Луценко, зауважив Гримчак.
Луценка вивезли після закінчення судового засідання у спецавтомобілі в супроводі патрульного джипу спецпідрозділу МВС «Беркут».
Після завершення судового засідання слідчий Генпрокуратури Сергій Войченко на питання журналістів, яке рішення прийняв суд, з посмішкою відповів: «Законне».
Нагадаємо, Юрія Луценка обвинувачують у тому, що він підписав наказ на виплату допомоги своєму водієві та на отримання ним квартири, у перевищенні службових повноважень у справі про отруєння Віктора Ющенка та про завдання збитків державі гучним святкуванням Дня міліції.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Лучанин Показати IP 16 Лютого 2011 18:11
Правильно злочинець повинен сидіти в тюрьмі
михаил Показати IP 16 Лютого 2011 19:58
и никто за него из сослуживцев не поднимется около стен.....все продажно
людмила Показати IP 17 Лютого 2011 03:48
Бидло задріпане приїхало до Києва - отримало квартиру в елітному будинку, так ні, ще за собою попритягав різної нечисті до Києва і вирішив їх квартирками і зарплатами забезпечити. Правильно відповів слідчий ГПУ - суд прийняв законне рішення , бо ж сам Луценко ще не давно постійно повторював казав :"Вор должєен сидеть в тюрьме". То ж нехай і сидить - років з 10, так козлу і треба.
Інна Показати IP 17 Лютого 2011 08:42
Шкода . що він в свій час не пересажав всю ту бандоту , що зараз прийшла до влади .Коли Луценко був міністром такого бєзпрєдєла , як останнім часом , в міліції не було .
Alexander Показати IP 18 Лютого 2011 08:49
Валити треба з цієї країни, хоч нас "за бугром" ніхто і не чекає, але всерівно буде легше ніж тут, там нема такого бардака і президента зека, скоро вже всі тут будем жити "по понятіям"

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus