USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Суд просить грошей на ремонт у Волиньради

11 Вересня 2009 12:47
Голова Волинського окружного адміністративного суду Марія Александрова звернулася до однієї із комісій Волиньради із проханням виділення коштів для реконструкції будівлі цього суду. Про це йшлося під час постійної комісії з питань депутатської діяльності, захисту прав людини, законності, боротьби зі злочинністю Волиньради, – інформує 11 вересня репортер «Волинських Новин».
 
У матеріалах засідання комісії також йдеться про те, що орієнтовний грошовий обсяг реконструкції Волинського окружного адміністративного суду на 2009 рік із державного бюджету становить 500 тисяч гривень, а із обласного – 1,100 мільйона гривень. Загальна вартість робіт – 3 мільйона гривень. Зауважимо, що у першому півріччі нинішнього року гроші не з’явилися. Додамо, що наразі уже реконструйований другий поверх суду та головний вхід. Проте занепокоєння працівників суду викликає підготовка до опалювального сезону і стан котельні, яка має обігрівати це приміщення. Тому вони прагнуть отримати 250 тисяч гривень на ремонт паливної суду.
 
Представник фінансового управління зауважив, що обласний бюджет не може наразі профінансувати такі видатки і це не просто позиція фінансового управління. Серед пропозицій, які лунали під час засідання постійної комісії, домінуючу позицію зайняла одна – обранці волинської громади вирішили звернутися до фінансової комісії, аби це питання обговорили. Якщо це не допоможе, можна звернутися до Верховної Ради та Кабміну. Депутат Сергій Слабенко зауважив, що це може стати одним із варіантів вирішення проблеми, що склалася. Тому не можна допустити зупинці судочинства на Волині, адже вказаний суд вирішує юридичні колізії фізичних осіб, а їхня кількість тільки збільшиться.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 11 Вересня 2009 15:42
Це не нормально, що на приміщення суду витрачають такі суми, а на ремонт шкіл по 20 тис. грн. тицяють. Нехай наколядують собі на ремонт самі.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus