USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Суд виніс вирок браконьєру-рибалці

17 Лютого 2011 12:46
Мешканцю села Броди Ратнівського району Василеві Панасюку, обвинувачуваному у браконьєрстві, суд призначив покарання у вигляді штрафу на суму тисяча гривень.
Зловмисника піймали ще минулого року, коли він рибалив на озері Тисоболь, що знаходиться на території Гірниківської сільської ради, пише Волинь-нова.
Факт браконьєрства виявила рейдова бригада на чолі зі старшим державним рибінспектором Головдержрибоохорони Геннадієм Мазуриком.
Того дня Василь Панасюк, будучи напідпитку, ловив рибу на невід разом зі своїм братом Іваном.
Коли їх затримали, то браконьєри не бажали віддавати невід. Зокрема, Василь Панасюк чинив фізичний опір рейдовій бригаді.
Щоб ніхто з учасників рейду не постраждав, старшому держрибінспектору Геннадію Мазурику довелось вийняти табельну зброю і попередити, що буде стріляти. Лише тоді браконьєри втекли.
Невід було конфісковано. Рибоохоронці склали відповідний протокол. А невдовзі проти Василя Панасюка працівники міліції порушили кримінальну справу за статтею 342 частини 2 (опір представникові правоохоронного органу під час виконання ним службових обов'язків) Кримінального кодексу України.
Під час судового засідання підсудний визнав свою вину повністю, щиро каявся і обіцяв, що браконьєрством більше не займатиметься.
Враховуючи ці пом'якшуючі обставини, а також те, що Василь Панасюк має двох малолітніх дітей, суд призначив йому покарання у вигляді штрафу в сумі тисяча гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
рибак Показати IP 17 Лютого 2011 15:30
цих паразитів потрібно за грати садити.Фтрафами його не злякаєш.
Просто любитель Показати IP 17 Лютого 2011 17:51
Дуже строго! Дітей шкода і дружини! Просто заставити на якісь роботи, щоб було соромно!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus