USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

Роздягнув та терся статевим органом: на Волині біля залізничної станції чоловік з рушницею напав на жінку

30 Грудня 2021 22:37
В одному із сіл Луцького району чоловік напав на жінку. Він, погрожуючи їй рушницею, наказав роздягнутись, а потім терся об неї статевим органом.

Про це йдеться у вироку Горохівського районного суду Волинської області, повідомляє ТСН.

У суді потерпіла розповіла, що 21 серпня цього року випасала корів. До неї підійшов незнайомець, який спочатку запитав графік руху поїздів, оскільки поряд розташована залізнична станція, а потім запропонував секс.

Коли жінка прогнала його, то чоловік вдарив її рушницею. Після того як потерпіла впала, він роздягнув її, зняв свої штани та терся об неї статевим органом. Коли жінка відштовхнула нападника, той почав погрожувати, що розстріляє її. Потерпілу врятувала донька, яка вийшла на пасовище по матір. Після цього нападник втік.

Підозрюваний розповів, що того дня гостював у сестри та йшов на залізничну станцію. Поблизу він помітив жінку та запропонував їй секс, коли та відмовила, напав на неї.

«Він розповів, що вдарив потерпілу прикладом в задню частину голови та наказав лягти на землю. Жінка відмовила, а тому він ще раз її вдарив та повторно наказав лягти і спустити штани, пригрозивши фізичною розправою. Після цього потерпіла нібито погодилась та лягла на землю, спустивши штани до колінних суглобів. Він також спустив штани, ліг на неї та почав тертися статевим органом об її зовнішні статеві органи», – йдеться у матеріалах справи.

Коли ж підсудний побачив, що до них наближається донька потерпілої, то втік.

Після нападу потерпілу госпіталізували. У неї діагностували травми середньої тяжкості.

«Медики діагностували у потерпілої закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, забійну рану волосяної частини голови справа, закритий перелом ІV п’ясної кістки правої руки», – зазначено в документі.

Суд визнав чоловіка винним та призначив покарання у вигляді трьох років позбавлення волі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Йой Показати IP 31 Грудня 2021 00:11
какие страсти на селе...
Коваль Микола Показати IP 31 Грудня 2021 09:52
Тепер треба сокирою до колодки відрубати те, чим терся !
ох Показати IP 31 Грудня 2021 13:32
треба було біля корови потертись. Вана б не сперечалась.
активіст Левчук Показати IP 31 Грудня 2021 22:06
закомплексовані сноби...Це такий креативний флірт...Я так одружився...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus