USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Суди щодо євромайданівців залякують мирних волинян

17 Грудня 2013 22:10
Після судового засідання 17 грудня щодо обрання запобіжного заходу учаснику луцького Євромайдану Богдану Шибі, на Театральній площі обласного центру зібралося півсотні краян. Вони спілкувалися з громадськими активістами, які були на судовому засідання, і з адвокатами, які аналізували події, що відбуваються у зв’язку зі слідством щодо дій мітингувальників. Людей розпитували про подальшу долю тих, ким зацікавилася прокуратура.

Судові справи багатьох волинян залякали: учасники вечірнього зібрання негативно ставилися, коли їх фотографували ще й обурювалися. Проте мешканці наметового містечка кажуть, що їх не залякати, і вони надалі стоятимуть на луцькому Євромайдані.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
Нормальний Показати IP 17 Грудня 2013 22:28
Мирних не залякують, а от майДаунята хай почухають маківку...
громадянин Показати IP 17 Грудня 2013 23:09
Простим людям майдани не потрібні. Тим більше під орудою ЕКС- мерів, губернаторів, тощо. МАЛО покидькам, ще не нажерлися. Вдавіться на своїх майданах. Не поважаю Клімчука, але в порівнянні з ним л(п)ідери "апазиції" - галімі безсовісні. гівнюки.
Лучанин Показати IP 18 Грудня 2013 00:36
Мирні люди просто стоять і не порушують Закон. Розумні взагалі туди не сунуться. І першим і другим нема чого хвилюватися. А от всі інші нехай потримтять! Знали ж на що йшли.
правда Показати IP 18 Грудня 2013 09:04
...То може нічого не треба робити? Живімо далі в регіональному гівні,називаючи його "пакращенням" .БИДЛО!!!
Лучеськ Показати IP 18 Грудня 2013 09:20
От думаю, наскільки продажною людиною, якщо так можна назвати, потрібно бути, щоб писати такі коментарі (три перших). Зрозуміло, що пише одна й та сама людина (нормальний, громадянин, лучанин). Ну, що заробив вже свої 30 гривень (точніше серебреників). Мабуть і батьків своїх продаси за гроші, дітей то вже продав..., якщо вони в тебе є!
громадянин до Лучеськ Показати IP 18 Грудня 2013 09:45
Ніж писати різну бздуру раджу згадати історію: 1991, 2004, в які я, будучи молодим ідеалістом так само стояв на барикадах, боронив Неньку. А потім виявилося, що всі стоячі - бидломаса, яку розумні дяді реально розводять і використовують((( Тепер не стоятиму і дітей своїх не пущу. Задам питання: що КОНКРЕТНО вимагають і ДОКИ стоятимуть? Моя відповідь - поки дяді (тепер аж 3-оє) свої питання не вирішать і фінансувати цю виставу не припинять. Можете написати Вашу відповідь. А емоції раджу сховати далеко - вони нікому не потрібні.
громадянин до Лучеськ Показати IP 18 Грудня 2013 09:58
Щоби було зрозуміліше, подивись у Вікіпедії в яких партіях був і які нагороди у "хєроя" помаранчевого майдану, екс-губернатора Бондара))) А всі решта 99% - отримали ДУЛЮ і "любих друзів" на шию(((
Чупринка Показати IP 18 Грудня 2013 09:42
Ідейні нашадки НКВС підняли голову і налаштувались встановлювати свої "понятія". Дещо зарано. Те що людей в Луцьку на Майдані тепер небагато не означає, що в будь-який момент не може стати дуже багато. І налаштовані вони після таких дій влади будуть більш рішуче. Тому декому варто не забувати про майбутню люстрацію.
Андрій Показати IP 18 Грудня 2013 10:59
"Шановний" не громадянине,Ваш нік не відповідає Вашій сутності.Ви банальний боягуз,який боіться підписатися своїм іменем.Судячи з Ваших слів,Ви належите до категорії людей які,як що не можуть переплюнути то стараються обплювати.Я сам учасник Помаранчевої революції і з гордістю згадую про події до яких був причетним в ті дні.І повірте мені,як би не хвороба,я б і сьогодні був би в Києві.Я не за Бондаря і іже з ним,я за СЕБЕ,свїх ДІТЕЙ і ВНУКІВ.А Ваша мрія,це ярмарок невільників де раби купують собі рабовласників.
громадянин до Андрій Показати IP 18 Грудня 2013 12:46
Я в захопленні ві Вашої відваги!)))))))))))))))) В Інтернеті)))))))))) На ВН))))))))))))))))))))))) Проблеми СТОЯТИ немає, є проблеми: за КОГО і за ЩО (конкретно, по пунктах). На жаль. І все, не треба принижувати когось.
Микола до громадянин Показати IP 18 Грудня 2013 15:40
1. За те щоб наказали дыйсних винних в розгоны Майдану 30 листопада. 2. За відставку Кабінету Міністрів у повному складі та створення перехідного Уряду 3. За дострокові вибори Президента в березні 2014 року.
громадянин до Микола Показати IP 18 Грудня 2013 17:06
Що, тролю масковський, проколовся))) Провокацій нам не треба. Винних накажуть, вже визначено кого. КАбінет Міністрів буде змінений. Перехідний - від кого і до кого. Дострокові вибори - це так Клічка в Німеччині навчили?))) хай там і проводять.
Микола до громадянин Показати IP 19 Грудня 2013 10:03
Разберемся как следует и накажем кого попало.... логіка чітка і зрозуміла.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus