USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Судові виконавці Волині торік отримали 4 авто. Але хочуть ще стільки ж

12 Лютого 2009 16:25
У відділі державної виконавчої служби (ДВС) Ковельського міськрайонного управління юстиції завершено провадження по найбільшій кількості виконавчих документів (судових рішень, постанов, ухвал тощо) – понад 85%. Про це під час колегії облуправління юстиції розповів начальник відділу державної виконавчої служби Сергій Мишленик, – інформує репортер «Волинських Новин».
Найбільше завершено виконавчих документів також у відділі ДВС Нововолинського міського управління юстиції (81%) та відділі ДВС Старовижівського райуправління юстиції (80,9%).
Натомість найменше завершено виконавчих документів судовими виконавцями Рожищенського (60,7%), Луцького (62,5%) та Локачинського (64,8%) районів. Однак серед районів, які «тягнуть» обласні показники донизу, Луцького району Сергій Мишленик чомусь не назвав.
За словами пана Мишленика, торік для потреб виконавчої служби придбали чотири автомобілі. Однак, каже Сергій Мишленик, цього року потрібно купити ще чотири автівки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus