USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Судили екс-військового, який обстріляв авто кредитора у Ківерцях

9 Серпня 2015 11:11
Чоловік, який поблизу Луцька обстріляв автомобіль, вислухав вирок суду.

Рішенням суду йому призначено три роки й три місяці тюремного строку, - повідомляє прес-служба волинської міліції.

Нагадаємо, подія трапилася у березні в місті Ківерці. Чоловік тільки-но повернувся із зони АТО. Односельчанин нагадав йому за кошти, який він заборгував. Після опівночі підозрюваний взяв до рук зброю і вирушив до будинку «кредитора». Дорогою він помітив його автомобіль, тож вирішив помститися: розстріляв мікроавтобус із автомата.

Про подію правоохоронцям повідомили власники пошкодженого транспортного засобу. Того дня зловмисника затримали правоохоронці та провели в його оселі обшуки. Окрім автомата Калашникова калібру 5,45 міліметра, міліціонери знайшли та вилучили 108 набоїв та п'ять корпусів гранати Ф-1 із запалами.

Як пояснив чоловік у суді, зброю та боєприпаси привіз додому із зони АТО та переховував у підвалі власного помешкання. А вдатися до таких дій його підштовхнули повідомлення з погрозами від сусіда, які надходили йому на мобільний телефон.

Дії чоловіка правоохоронці кваліфікували за кількома статтями Кримінального кодексу України: частиною 1 статті 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) та частиною 2 статті 194 (Умисне знищення та пошкодження майна ) Кримінального кодексу України.

Тож рішенням Ківерцівського районного суду чоловікові присуджено три роки й три місяці позбавлення волі.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Оксана Показати IP 9 Серпня 2015 11:50
Воїнам АТО необхідна допомога, психологічна. В нас дві країни. В одній війна, смерть, діти сироти, дружини - вдови, матері ховають синів а сьгодні й дочок. Воїн-розвідниця ДУК "Правий Сектор" створила на війні сімю була вагітною і сьогодні загнула. В другій країні - весеощі, відкриття мисливства, розваги, концерти. Як Ви думаєте людині яка прийшла з першої країни в дурдом другої не хочеться взяти до рук зброю?????
Mik (галицька миша) до Оксана Показати IP 9 Серпня 2015 12:41
Допомога необхiдна. Але, права на скоєння злочинiв нiхто не має.
Офіцер запасу Показати IP 9 Серпня 2015 12:45
Концерти були частим супутником війни. Клавдія Шульженко співала бійцям між боями прямо на кузові полуторки з відчиненими бортами, на ящиках з-під снарядів. Співали Утьосов, Русланова, інші. А 3 травня (ще до фактичного закінчення війни), 1945 року в Берліні, поблизу Бранденбургських воріт, під мінометним обстрілом гітлерівців давав концерт ансамбль пісні і танцю ЗС колишнього СРСР. Життя продовжується, якщо навіть хтось загинув. Тому на треба тут людоїдських концепцій всяких оксан з виправдовуванням потенційних вбивць. Соромно, коли так думає злочинець, і непростимо, якщо таку дурість виходить з вуст жінки.
Всезнайко Показати IP 9 Серпня 2015 15:18
Напевно, майдановець...
радник Показати IP 9 Серпня 2015 17:18
За скоєний злочин повинен каратися будь - хто ,незалежно від займаних посад, віри ісповідування , моральнрго стану і т.д. . Це основа демократичного, а не корумпованого суспільства !!!
Ображені Показати IP 10 Серпня 2015 10:52
який односельчанин, ви там зовсім ...самі пишете місто Ківерці, а потім Односельчанин нагадав йому за кошти, який він заборгував.
Дмитро Показати IP 10 Серпня 2015 12:51
Скільки ще буде новин, у яких дійові особи будуть "Воїни АТО"? і немає різниці з якої сторони барикад той воїн - потерпілий чи зловмисник, Я вважаю що їх потрібно якщо не ізолювати від суспільства, то хоча би заборонити вживати алкоголь, тютюн і т.д.. провести повний психологічний медогляд і видати карточку "здоровий".

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus