USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Судили лучанку, син якої розмалював під'їзд

16 Травня 2014 15:27
Апеляційний суд Волинської області сьогодні розглядав скаргу мами підлітка, який розмалював під’їзд у новобудові.

Луцький міськрайонний суд засудив жінку за фактом адміністративного порушення, - інформує Під прицілом.

Справа розглядається ще з січня. Згідно з досудовими матеріалами, стало відомо, що 14-річний юнак розмалював під’їзд у будинку по вулиці Зацепи, 9. За цим фактом до відповідальності притягнули його матір, позаяк він рахується неповнолітнім.

Тоді Луцький міськрайонний суд визнав жінку винною за статтею неналежний догляд за неповнолітніми дітьми.

Тепер вона позивається зі скаргою, яку мотивує тим, що розслідування справи тривало з низкою порушень. Зокрема, її сина допитували без присутності батьків або ж вчителів зі школи. Крім того, у протоколі не зазначено імена та адреси свідків, хоча їхні покази у протоколі зазначені.

Під час судового засідання апеляційного суду мати заперечує причетність її сина до розмальовування стін у під’їзді. І запевняє, що її син - культурно вихована дитина, а не якийсь там шибеник. Мовляв, хлопець грає на флейті та має багато грамот і нагород.

На підтвердження слів жінки виступає і захисник, запевняючи суд, що син та його мати характеризуються виключно позитивно, а жодних скарг від сусідів чи працівників школи на адресу хлопця не надходило.

Виходячи з вищевикладеного, суддя Апеляційного суду Микола Польовий задовольнив скаргу жінки та скасував рішення Луцького міськрайонного суду.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Боголюбы Показати IP 16 Травня 2014 15:37
Вот зачем она умничает, аппеляционную скаргу пишет, права свои вспомнила, а молодежь смотрит на это все и борзеит.
))) до Боголюбы Показати IP 16 Травня 2014 17:03
затем, что надо документацию без нарушений проводить.
Лучанин Показати IP 17 Травня 2014 00:45
цей неповнолітній правопорушник, крім під"їздів ще й автомобілі людять по розфарбовував у той день. Просто потерпілі ще напевно не знають про постанову апеляційного суду. От взнають тоді і почнеться цікавіше.
лучанин Показати IP 17 Травня 2014 01:04
коментар було видалено

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus