USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Винуватець ДТП, у якій загинуло двоє велосипедистів, 7 років проведе за ґратами

31 Липня 2017 17:42
Прокуратура Волинської області підтримала публічне обвинувачення у кримінальному провадженні про порушення 32-річним мешканцем смт. Турійськ правил безпеки дорожнього руху, що спричинили потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження та загибель кількох осіб. Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди двоє чоловіків загинуло, а 32-річна жінка отримала тілесні ушкодження середнього ступеня тяжкості.

Суд визнав горе-водія винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 286 КК України, та призначив йому покарання у виді 7 років позбавлення волі з позбавленням на 3 роки права керувати транспортними засобами, інформують у прес-службі прокуратури області.

Окрім того, з нього буде стягнуто на користь потерпілих родичів загиблих 650 тис. грн. завданої моральної шкоди.

Нагадаємо, ввечері 9 квітня 2017 року, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння (вміст алкоголю в крові становив 2,6 проміле) за кермом автомобіля марки «RENAULT MEGAN», чоловік рухався вулицею Ковельська в смт. Турійськ в напрямку до центру селища та допустив наїзд на чотирьох велосипедистів. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди загинули 35-річний та 26-річний чоловіки.

Фото загиблих Інформаційному агентству Волинські Новини надіслали читачі.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Останні дні Показати IP 31 Липня 2017 20:58
Сум, плач, співчуття...Люди добрі, милі ! Один раз живемо на білому світі ! Бережіть здоров'я і життя своє, пасажирів, пішоходів- всіх учасників руху ! Не СПІШІТЬ!!! КУДИ МИ ВСІ ТАК СПІШИМО ?! Не робіть горе собі і родинам....Священники всіх патріархатів і церков, релігійних громад ідіть між паству і розказуйте про те, як жити і виживати і боротися із спокусами, НАРКОТОЮ І АЛКОГОЛЕМ і злими духами в сьогоднішні дні . Релігії- це політика, а ми, ЛЮДИ ВСІ, БОЖІ ТВОРІННя- БОЖІ ДІТИ ! Любіть один одного !!! Хватить боротьби за церковні посади, прихід і прихожан, і писати і казати хто канонічніший і благодатніший . Церковні статути і правила написані людьми ... МИ ВСІ БОЖІ ТВОРІННЯІ І ВСІ ПЕРЕД БОГОМ РІВНІ: ЧИ ТВОРЦЯ НЕБА і землі НАЗИВАЄМО АЛЛАХ ЧИ БОГ ЄГОВА ЧИ ОТЕЦЬ НЕБЕСНИЙ .

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus