USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

Судили лучанку, яка продала свого 9-місячного сина. ВІДЕО

11 Листопада 2013 16:55
Лучанку, яка продавала свого 9-місячного сина, запроторять за грати - про це повідомляє інтернет-видання «Під прицілом».

Як Волинські Новини повідомляли раніше, 30-річна лучанка вирішила продати свого сина за 20 тисяч доларів.

Жінці невдовзі вдалось напитати покупців. З ними вона домовилась зустрітись наступного дня, попередньо повідомивши, що за 9-місячного сина їй необхідно, аби покупці привезли 20 тисяч доларів. Перед, тим як продати хлопчика, горе-матір добре хильнула спиртного. Зустріч відбулась у салоні автомобіля «Skoda Octavia» поруч з автозаправкою «ANP», що на вулиці Ківерцівська.

На щастя, покупці вчасно спохватились і почувши, що жінка хоче продати власну дитину - звернулись до правоохоронців. Завдяки силовикам операцію вдалось взяти під контроль, тож як тільки оборудка відбулась - її затримали. Горе-матері одразу висунули звинувачення у торгівлі людьми. Тож жінку одразу взяли під варту.

Зі слів горе-матері, вона перебувала у дуже скрутному фінансовому становищі, мовляв жила на щомісячну допомогу по догляду за дітьми. Разом з тим вона жила зі співмешканцем, який отримував пенсію по інвалідності. Попри це - сім'я не стояла на обліку як малозабезпечена. Тож прокуратура одразу заявила про корисливість намірів жінки.
ЧИТАТИ ЩЕ: ЛУЧАНКА ШКОДУЄ, ЩО ХОТІЛА ПРОДАТИ СИНА. ФОТО. ВІДЕО
Як стало відомо, суд першої інстанції присудив обвинуваченій лише 3 роки випробувального терміну. З цим категорично не погодився прокурор, який подав апеляцію. Зрештою, Апеляційний суд Волинської області присудив горе-матері 5 років позбавлення волі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus