USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Судитимуть директора «Волиньвугілля»

6 Жовтня 2014 16:58
Прокуратура Нововолинська скерувала до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні щодо колишнього генерального директора державного підприємства "Волиньвугілля", - повідомили у прес-службі прокуратури області.

Посадовця обвинувачують у заволодінні коштами та розтраті майна підприємства шляхом зловживання службовим становищем, вчинених в особливо великих розмірах.

Досудовим розслідуванням встановили, що з квітня 2012 по березень 2013 року він видав 22 незаконних накази про нарахування та виплату премій собі - на суму понад 200 тисяч гривень і працівникам підприємства - на суму майже 500 тисяч гривень. Це, своєю чергою, призвело до незаконного нарахування майже 185 тисяч гривень єдиного соціального внеску на безпідставно виплачені премії.

Таким чином директор ДП "Волиньвугілля" заволодів коштами підприємства та здійснив їх розтрату на користь третіх осіб на загальну суму понад 880 тисяч гривень.

Задля відшкодування завданої злочином шкоди, на майно екс-посадовця наклали арешт.

Тепер - слово за судом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анатоль Показати IP 6 Жовтня 2014 17:39
Там значно більше крали! Банда! І продовжують красти! Отака державна фінансова дісципліна!
макеевчанин Показати IP 6 Жовтня 2014 19:35
вот куда дотации на уголь шли,еще и львовуголь плоучали деньги,а говорили все идет на убыточный донбасс.
кум Показати IP 6 Жовтня 2014 20:09
мільони гривень у вигляді премій за спортивні досягнення шахтних команд йшло прямо з державної казни у кишені вугільних баронів-директорів та їх вірних слуг головних економістів та бухгалтерів

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus