USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На Волині директор будівельної компанії підробив документи й присвоїв з бюджету 90 тис. гривень

3 Лютого 2022 14:16
На Волині судитимуть директора будівельної компанії за заволодіння бюджетними коштами.

Про це повідомляє ппресслужба обласної прокуратури.

Ковельська окружна прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні про вчинення директором ТОВ «Будівельна компанія Будконтинент» службового підроблення та заволодіння чужим майном шляхом зловживання службовим становищем (ч.1 ст. 366, ч.ч. 2,3 ст. 191 КК України).

Слідство встановило, що у 2020 році між Самарівською сільською радою та підприємством «Будівельна компанія Будконтинент» були укладені договори щодо капітального ремонту покрівель школи та ліцею в селі Самари-Оріхові Ковельського району.

Згодом керівник підприємства, знаючи, що деякі роботи не виконувались, вніс неправдиві відомості у довідки про вартість виконаних будівельних робіт та акти їх приймання.

На підставі цих документів підприємству були безпідставно переказані кошти в сумі майже 90 тис. гривень.

За ці дії директор підприємства відповідатиме перед судом.

Ковельська окружна прокуратура вже скерувала до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні про вчинення директором цього підприємства службового підроблення та заволодіння чужим майном шляхом зловживання службовим становищем (ч.1 ст. 366, ч.ч. 2,3 ст. 191 КК України).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Олег Показати IP 3 Лютого 2022 14:22
90 тис??? не смішіть)))) Зазвичай, коли відбуваються подібні роботи, типу капітальний ремонт, будівництво, реконструкція і т.п., замовником яких виступає держава - розкрадається, всередньому, 50%. А тут якихось 90тис.
Анонім до Олег Показати IP 3 Лютого 2022 15:38
Люди працюють на публіку, не заважайте
Всезнайко Показати IP 3 Лютого 2022 15:26
Він мав їх занести голові сільради.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus