USD 40.72 41.10
  • USD 40.72 41.10
  • EUR 40.70 41.20
  • PLN 10.30 10.45

Судитимуть колишнього командира корвета «Луцьк», який перейшов на бік ворога

6 Червня 2023 10:06
Працівники Державного бюро розслідувань завершили досудове розслідування стосовно колишнього командира протичовнового корвета «Луцьк», який у 2014 році після окупації росією АР Крим перейшов на службу до загарбників. Обвинувальний акт направлено до суду.

Про це повідомили у ДБР.

Капітан ІІІ рангу Сергій Макеєв після захоплення збройними формуваннями рф його частини в Севастополі добровільно присягнув на вірність агресору.

Наразі він командує російським кораблем «Суздалець», в який окупанти перейменували «Луцьк». Зрадник бере активну участь у російській збройній агресії проти України.

Колишній військовий обвинувачується у державній зраді (ч. 1 ст. 111 КК України).

Йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 15 років.

Процесуальне керівництво здійснює Одеська спеціалізована прокуратура у військовій та оборонній сфері Південного регіону.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Суддя Дреддд Показати IP 6 Червня 2023 11:20
да, не пройшло і дев'ять років... нарешті згадали... А як з приводу Аксьонова та Константінова? По них давно тюрма плаче..., але у нас як завжди - не на часі! Пізніше будемо розбиратись...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus