USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Судитимуть волинянина, який ухилився від призову під час мобілізації

9 Червня 2022 14:53
Прокурори Ковельської окружної прокуратури скерували до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні про ухилення 45-річного жителя Ковеля від призову на військову службу під час мобілізації.

Встановлено, що чоловік, перебуваючи на обліку як військовозобов’язаний, за результатами медичного огляду, проведеного у квітні 2022 року військово-лікарською комісією, був визнаний придатним до військової служби та отримав повістку про необхідність прибуття для відправки у військо, повідомляє пресслужба обланої прокуратури.

У визначений день, 5 травня, попри те, що підстав для відстрочки чи звільнення від призову волинянин не мав та знав про кримінальну відповідальність за ухилення від призову, він відмовився від відправлення у складі команди для проходження служби, тож невдовзі постане перед судом.

Чоловікові загрожує позбавлення волі на строк від трьох до п’яти років.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Жахіття Показати IP 9 Червня 2022 17:35
Кожна людина сама вирішує, як їй жити!!! Чи може ні??? Аааа???
1 до Жахіття Показати IP 10 Червня 2022 08:33
В цьому питанні не вирішує - стаття 65 Конституції... Не подобається, завжди є можливість отримати громадянство іншої країни - он рашка видасть вам за пів хвилини, ще й доплатить. Або просто відмовтеся від українського.
комент Показати IP 9 Червня 2022 17:58
На жаль не в Україні
ABC Показати IP 9 Червня 2022 18:26
1 раз ухилився від повістки - під суд і до 5 років. 4 рази ухилявся від повістки - можеш займати найвищу посаду і майже герой України.
Вел Показати IP 9 Червня 2022 20:21
З військоматів бандюг заберіть на передову,тримаються за свої крісла,що і не відірвеш.А працювати замість нехай жінки працюють,а то з вищою освітою по Польщах їздять
Правда Показати IP 10 Червня 2022 08:31
За 8 років так і не створили електронний реєстр,сидять дармоїди з дупами і бумажки перекидають.А там потрібно 3-5 людей і все.Скільки в них платня і на яких машинах вони їздять знають всі.Знайшли одного чоловягу і "показуху"роблять...У всіх вкрай негативне ставлення до цих "совітських"монстрів,які так і залишились...прикро.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus