USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

Суміші для посипання та 22 одиниці техніки: як Луцьк готується до прибирання доріг взимку

11 Жовтня 2023 15:46
Прибирати дороги в обласному центрі Волині в зимовий період буде понад 20 одиниць техніки. Також на складі «Луцькспецкомунтранс» є достатньо сумішей для посипання доріг.

Про це йшлося під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради.

Загалом бюджетом громади на належне утримання вулично-дорожньої мережі у зимовий період 2023 року передбачено 5 мільйонів 996 тисяч гривень.

Утримання території громади у належному стані в зимовий період здійснюваиметься 22 одиницями техніки ЛСКАП «Луцькспецкомунтранс». Уся вона є у технічно-справному стані та підготовлена для робіт з зимового утримання вулиць.

На складі «Луцькспецкомунтрансу» також є 80 тонн солі з антизлежувачем та 1200 тонн суміші для обробки доріг. В подальшому сіль буде замовлятися за необхідності і звільнення місця на складі для її зберігання.

Відзначимо, що з метою швидкого реагування на погіршення погодних умов передбачається цілодобове чергування служби оперативного реагування . А для здійснення заходів, пов’язаних із ліквідацією наслідків снігопадів та ожеледі, «Луцькспецкомунтранс» буде залучати техніку інших підприємств.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Костя Показати IP 11 Жовтня 2023 16:30
Цікаво , цьогоріч на складах минулорічна сіль лежить , бо д снігу майже не було чи «закупили» минулорічну по нових цінах самі в спбе

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus