USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

«Благодійники» незаконно проводять у Луцьку міні-концерти, – міська рада

10 Листопада 2019 13:29
Луцька міська рада не давала жодних дозволів на проведення міні-концертів так званих благодійників із сумнівною репутацією, повідомлення про проведення таких заходів в Луцьку міську раду не надходило. Про це на своїй сторінці у мережі написав радник Луцького міського голови Ігор Поліщук.

З його слів, останніми днями надходить чимало скарг на міні-концерти, що проводяться в різних частинах міста «благодійниками» із сумнівною репутацією з інших областей України, які використовують звукопідсилюючу апаратуру та заважають мешканцям нашого міста.

"При дослідженні ситуації, працівниками міськради було виявлено лише повідомлення про захід начальника ГУ НП у м. Луцьку Кічука О.Б., що не є документом, який дає право на проведення таких акцій.

Вчора працівники міської ради двічі викликали патрульну поліцію. Працівники патрульної поліції приїхали на місце, покрутились та поїхали, ніяк не відреагувавши на порушення.

У зв‘язку з відсутністю будь-яких дозволів від міської ради та неповідомленням про такий захід, вказані акції відбувають повністю незаконно.

Сьогодні поруч з Центральним ринком працівниками муніципальної варти було припинене вказане правопорушення, не зважаючи на те, що цей вид правопорушень не входить до компетенції муніципальної варти.

Закликаємо патрульну поліцію міста Луцька адекватно відреагувати на вказану ситуацію та ненайно припиняти порушення громадського порядку", - йдеться у дописі.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
лучанин Показати IP 10 Листопада 2019 15:24
кому крім міської ради та радника Поліщука заважають ці концерти ? Дозволу в нього не спитали, це ж його основна фунція видача дозволів. Не шанують чиновника.
Сергій Показати IP 10 Листопада 2019 17:09
Ці концерти - циганський бізнес на інстинктах пересічних громадян, які несвідомо збагачують шахраїв!
народна прокуратура Показати IP 10 Листопада 2019 17:43
А що взагалі ті патрульні можуть, крім селфі та виловлювання щурів біля Палацу учнівської молоді. А, забув, ще службові автомобілі розбивають
Лучанка Показати IP 10 Листопада 2019 18:03
Мені заважають. По перше - дурять людей на очах у всіх, і багато хто вірить , по друге - шум -гам на все місто,нічого крім них не чути, коли я хочу концерту -я йду того артиста ,кого хочу. По третє-це не прикрашає наше місто,це бардак.
Анна Показати IP 10 Листопада 2019 18:42
Поводять себе зухвало,майже кожного дня ходять по організаціях.Цього муніципали не бачать???!!!! Тільки бабусь з петрушкою ганяти є сміливість

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus