USD 40.00 40.60
  • USD 40.00 40.60
  • EUR 40.30 40.70
  • PLN 10.00 10.25

Сумоїсти з Волині вибороли першість на Чемпіонаті Європи

20 Вересня 2023 13:38
Збірна команда України показала відмінні результати на Чемпіонаті Європи з сумо. У дорослій віковій групі успішно виступили двоє спортсменів із Волині. Це заслужений майстер спорту України з сумо Іванна Березовська та заслужений майстер спорту України з сумо Святослав Семикрас.

15-17 вересня в місті Кротошин (Польща) відбувся Чемпіонат Європи з сумо. У дорослій віковій групі змагання зібрало 160 спортсменів із 12 країн. Від Волинської області в складі збірної України успішно виступили спортсмени військово-патріотичного спортивного клубу з видів боротьби «БОРЕЦЬ» Іванна Березовська та Святослав Семикрас.

Іванна Березовська у ваговій категорії +80 кілограмів посіла перше місце, в абсолютній ваговій категорії – перше місце та перше командне місце стінка на стінку, здобувши для збірної три золоті медалі.
Святослав Семикрас у ваговій категорії 85 кілограмів посів перше місце, а також перше місце в командних змаганнях стінка на стінку, здобувши для збірної команди України з сумо дві золоті медалі.

Відзначимо, що Святослав Семикрас – студент другого курсу Академії рекреаційних технологій і права (факультет документознавства).
Збірна команда України серед жінок посіла перше командне місце. Команда чоловіків також виборола перше командне місце та перше загальнокомандне місце на Чемпіонаті Європи.

Підготували волинських спортсменів до змагань тренери військово-патріотичного спортивного клубу з видів боротьби «БОРЕЦЬ» Анатолій Бондарєв та Аліна Бондарєва.

Нині спортсмени приступили до навчально-тренувальних зборів із підготовки до Чемпіонату світу з сумо, який відбудеться на початку жовтня року в Токіо (Японія). До них приєднається член збірної команди України з сумо серед кадетів, студент першого курсу Волинського національного університету імені Лесі України, майстер спорту України з сумо Євген Макаров. Він буде захищати збірну команду України з сумо серед кадетів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus