USD 39.75 40.09
  • USD 39.75 40.09
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.92

Сусіди «Північного» ринку у Луцьку проти його розширення

19 Жовтня 2009 11:34
До луцького градоначальника Богдана Шиби звернулися мешканці будинків, що на проспекті Соборності 4 та 6. Вони виступають проти появи нового ринку поблизу їхнього житла. Про це 19 жовтня йшлося під час особистого прийому громадян луцьким міським головою, – інформує репортер «Волинських новин».
Вони зауважили, що через забудову ринку зносяться тополі, які служать озелененням, а стоянка для автомобілів облаштовується «мало не під носом». Також вони стверджували, що новий ринок порушує ряд норм, зокрема, пожежних та санітарних. Мовляв, навіщо нам ще одне торговище, якщо поряд є «Північний».
Луцький міський голова Богдан Шиба зауважив, що рішення про появу нового ринку приймала сесії Луцькради, себто, норми мають бути правильними, адже перевіряються кілька разів. Лучани нарікали й на те, що перед початком появи торговища, варто було спитатися й їхньої думки.
У підсумку луцький керманич вирішив, що це питання розгляне чергова сесії Луцької міської ради, а перед тим – відповідна комісія, на яку і запросять цих мешканців обласного центру, аби вислухати їх аргументи. Також на засідання комісії запросять і представників спеціальних служб, котрі й відповідальні за норми.
Як повідомив «ВН» директор департаменту містобудування Луцької міської ради Георгій Шевчук, насправді мова йде не про новий ринок, а про добудову ринку «Північний». «Це питання ініціювали самі власники ринку» - зауважив головнйи архітектор міста. 
На останній сесії депутати Луцькради надали дозвіл приватному підприємству «Торговий альянс» на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для розширення та обслуговування ринку «Північний» на просп. Соборності.
«Будівельні роботи у зв’язку з цим там ще не могли розпочатися, до цього ще далеко» – запевнив Георгій Шевчук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 19 Жовтня 2009 12:40
Шиба козел !!! Треба під його хатою розширити базар, щоб вся вонь і мусор шла йому в хату. В Луцьку є ще одне місце мід маленький базарчик - автомобільна стоянка навпроти міської ради. Голосуємо )))) Я за.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus