USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Свято сили і козацького духу: міжнародні змагання зі стронгмену, які мали провести на Волині вперше, перенесли

12 Жовтня 2022 18:39
Міжнародний турнір силачів The World's Strongest Cossacks 2022 до Дня захисників та українського козацтва у Луцьку, який мав відбутися 15 жовтня, перенесли.

Змагання перенесено через непевну безпекову ситуацію.

Про нову дату проведення змагань зі стронгмену організатори повідомлять додатково і завчасу.

Поєднання стронгмену і Козацьких ігор - це не груба сила, а видовищна взаємодія розуму, стратегії і майстерності володіння тілом. За головний кубок будуть змагатися професійні спортсмени, повідомляють у Волинській облраді.

Міжнародна команда:

Савіцкас Жидрунас - литовський спортсмен-важкоатлет, паверліфтер і «Найсильніша людина планети», «Найсильніша людина світу» 2009, 2010, 2012 і 2014 років. Досягнення Савіцкаса занесені в книгу рекордів Гіннеса.

Гевін Білтон - професійний стронгмен з Уельсу, одним із найважчих силачів у світі, дворазовий переможець конкурсу «Найсильніша людина» Великобританії.

Андріс Діланс - змагання Rakvere Rammumees 202.

Українська команда:

Олексій Новіков - чотири рази здобував звання найсильнішої людини України. У 2021 році здобув титул найсильнішого у Європі та на планеті.

Кордіяка Павло - найсильніша людина України 2020, абсолютний чемпіон України 2019, 2020 років, чемпіон світу з Логліфту 2019, переможець World Strongman games Uzbekistan 2019 року.

Греков Роман - чемпіон України 2021, здобув 3 місце на Ukrainian Strongest Man 2021, поставив світовий рекорд в піднятті гігантської гантелі, у ваговій категорії до 105 кг.

Для глядачів підготували і насичену розважальну програму. Особливим гостем заходу буде гурт PROBASS ∆ HARDI зі знаменитою піснею “Доброго вечора ми з України”. Крім того, буде нагода подякувати Захисникам України, які зараз на фронті.

Організатори: Благодійний фонд «Добра Справа», Волинська обласна рада. Співорганізатори: КУ «Волинський обласний молодіжний центр», КЗ «Волинський обласний центр «Спорт для всіх».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus