USD 39.50 40.00
  • USD 39.50 40.00
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Світоліна стала третьою ракеткою світу

11 Вересня 2017 12:38
Українська тенісистка Еліна Світоліна за підсумками Відкритого чемпіонату США (US Open) піднялася на одну сходинку в рейтингу Жіночої тенісної асоціації (WTA) і займає третє місце у світовій класифікації.

Про це повідомляється на сайті організації.

Тенісистка встановила новий особистий і національний рекорд.

Раніше жодному представникові і жодній представниці українського не вдавалося зайняти таку високу позицію в рейтингах.

Цей сезон виявився найуспішнішим в кар'єрі 22-річної Еліни Світоліної.

У цьому році Еліна Світоліна виграла п'ять титулів WTA, ставши чемпіонкою трьох турнірів Premier 5 (Дубай, Рим, Торонто), а також двох WTA Internataional (Тайбей, Стамбул). На турнірах Великого Шолома українка вперше зіграла в четвертому колі Вімблдону і відкриттю чемпіонату США, а також записала в свій актив другий чвертьфінал на Ролан Гаррос. Також Еліна Світоліна стала першою в історії тенісисткою, якій вдалося виграти три турніри Premier 5 за один сезон.

Світоліна залишається однією з основних претенденток на путівку на Підсумковий турнір в Сінгапурі, де зіграє вісімка кращих тенісисток року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus