USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Світові зірки та перемога волинської валькірії: перший день чемпіонату України з легкої атлетики. Фоторепортаж

29 Серпня 2020 22:41
Вчергове обласний центр Волині, зокрема стадіон «Авангард», приймає чемпіонат України з легкої атлетики. Цьогоріч до Луцька приїхали переможці та призери найпрестижніших міжнародних змагань, серед яких Олімпійські ігри, чемпіонати світу та Європи.

Перший день змагань пройшов 29 серпня.

А розпочався змагальний день традиційно з кваліфікацій та забігів, зокрема легкоатлети та легкоатлетки бігли 800 метрів, 110 та 100 метрів з бар’єрами, стометрівки та стрибали у довжину.

Після обіду на «Авангарді» стало гарячіше. Шкода, що глядачі не змогли вболівати за своїх, однак присутні на трибунах тренери, а також колеги-спортсмени, які вже взяли участь у змаганнях чи чекали свого виду, підтримували легкоатлетів у кожній спробі та підганяли на забігах.

Очевидно, що волиняни найбільше очікували метання молота, у якому брала участь волинська валькірія Ірина Климець, а також стометрівки, яку мав бігти Ерік Костриця.

Климець не дозволила статися сенсації та впевнено «переметала» своїх суперниць. Щодо спринтера Костриці, то він показав результат 10.79, однак на п’єдестал потрапити не зумів.

Також не можемо оминути увагою стрибки у довжину серед жінок, адже тут виступала світова зірка Марина Бех-Романчук, яка без особливих проблем перемогла усіх суперниць.

Закривали ж змагальний день два естафетних забіги 4х100 м середі жінок та чоловіків.

Вже завтра вболівальників, які можуть подивитися пряму трансляцію змагань в інтернеті, очікують біг на 400 та 800 метрів, стрибки у висоту та метання спису. А закриють чемпіонат естафетні забіги 4х400 м.

Тим часом Інформаційне агентство Волинські Новини пропонує переглянути фоторепортаж з першого дня змагань.

Фото: Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Скандинав Показати IP 30 Серпня 2020 12:24
Автори статті знають хто такі валькірії?)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus