USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Світовий рекорд: у Марокко жінка народила відразу 9 дітей

5 Травня 2021 23:34
25-річна жінка з Малі народила відразу 9 дітей.

Про це повідомляє Бабель з посиланням на BBC.

Халіма Сіссе народила пʼятьох дівчаток і чотирьох хлопчиків. Дітей виявилося на двох більше, аніж лікарі виявили під час сканування.

Діти народилися в Марокко. Уряд Малі направив жінку туди для отримання спеціалізованої допомоги. Пологи відбулися 4 травня у приватній клініці в Касабланці, а діти зʼявилися на світ за допомогою кесаревого розтину. Очікується, що жінка повернеться в Малі протягом кількох тижнів.

Як пише Associated Press, Халіма Сіссе народила дітей передчасно, на 30-му тижні вагітності. Під час пологів вона втратила багато крові та потребувала переливання. Лікарі оцінюють її стан як стабільний.

Лікарі дуже турбувалися про здоров'я Сіссе та про долю її майбутніх дітей. Такі випадки зустрічаються вкрай рідко, а медичні ускладнення при багатоплідних пологах часто закінчуються смертями деяких немовлят.
Раніше рекордсменкою з кількості одночасно народжених дітей вважалася мешканка США Наді Сулеман. У 2009 році у неї народилося 8 дітей, зараз їм вже по 12 років. Жінка народила їх з допомогою штучного запліднення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus