USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Своїх кращих державних службовців Волинь визначить у травні

1 Травня 2009 18:00

Переможці ІІ туру конкурсу «Кращий державний службовець», що пройде на Волині у травні, представлятимуть область у фінальному ІІІ турі, що пройде у місті Києві. Про це 1 травня інформують «Волинські Новини».
 
З 10 березня по 21 квітня в області пройшов І тур щорічного Всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець». Метою конкурсу, започаткованого постановою Кабінету Міністрів України від 19 вересня 2007 року № 1152, який проводиться вже вдруге, є зростання професіоналізму, відкритості, інституційної спроможності державної служби, підвищення її авторитету через узагальнення досвіду роботи кращих державних службовців України.
 
У І турі взяли участь державні службовці обласної, районних державних адміністрацій та їх структурних підрозділів, які змагалися у номінаціях «Кращий керівник» та «Кращий спеціаліст». Учасники конкурсу виконали тестові завдання на знання Конституції України, законодавства про державну службу та боротьбу з корупцією, а також складання ділового документу та володіння навиками роботи на персональному комп’ютері.
 
Переможці І туру конкурсу візьмуть участь у його ІІ турі, що пройде у травні цього року. Для його організації та проведення утворений організаційний комітет, склад якого затверджений наказом Головдержслужби України від 23.04.2009 р. № 121.
 
Переможці ІІ туру конкурсу представлятимуть Волинь у фінальному ІІІ турі, що пройде у місті Києві.
 
Довідково:
 
Організаційний комітет з проведення ІІ туру Всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець»:
 
Валентин Малиновський – начальник управління державної служби Головдержслужби України у Волинській області – співголова оргкомітету
 
Віталій Максим’як – заступник голови-керівник апарату облдержадміністрації – співголова оргкомітету
 
Тетяна Литвиненко – директор обласного центру перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій – заступник голів оргкомітету (за згодою)
 
Наталія Некрасова – завідувач сектору реалізації державної політики у сфері державної служби та місцевого самоврядування Управління державної служби Головдержслужби України у Волинській області – секретар оргкомітету
 
Зінаїда Гордієнко – заступник керівника апарату-начальник організаційного відділу апарату облдержадміністрації, ), член оргкомітету (за згодою)
 
Володимир Данилюк – головний редактор обласної газети «Волинська газета», ), член оргкомітету (за згодою)
 
Лариса Засєкіна – доктор психологічних наук, доцент кафедри загальної та соціальної психології психологічного факультету Волинського національного університету імені Лесі України, член оргкомітету (за згодою)
 
Людмила Матящук – заступник директора обласного центру перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій, член оргкомітету (за згодою)
 
Людмила Кравчук – доктор філософії в галузі економіки, старший викладач кафедри менеджменту Волинського інституту імені В.Липинського Міжрегіональної Академії управління персоналом, член оргкомітету (за згодою)
 
Ольга Куліш – перший заступник генерального директора обласної державної телерадіокомпанії, член оргкомітету (за згодою)
 
Віталій Потапенко – начальник відділу юридичної роботи та правового забезпечення діяльності голови облдержадміністрації, член оргкомітету (за згодою)
 
Ольга Сабурова – голова обкому профспілки працівників державних установ, член оргкомітету (за згодою)
 
Ярослав Ярош – голова Волинської обласної організації «Спілка молодих державних службовців України», член оргкомітету (за згодою)
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus