USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Святкова хода на Незалежності залежатиме від пам’ятника Бандері

6 Серпня 2008 18:01
Організаційні моменти відзначення 17-ї річниці Незалежності України обговорювали під час засідання оргкомітету з питань підготовки та проведення святкових заходів. Зокрема, не вирішеним залишається питання маршруту урочистої ходи. Виявляється, він залежатиме від майбутнього місця розташування пам’ятника Степану Бандері, – 6 серпня інформує репортер «Волинських Новин».
 
У ході дискусій між представниками оргкомітету вирішувалося питання, яким повинен бути маршрут святкової урочистої ходи до Дня Незалежності України. Наразі актуальними залишаються два варіанти. Перший полягає на зібранні віча біля пам’ятника Тарасу Шевченку із подальшим переміщенням та покладанням квітів до пам’ятників Лесі Українки та Михайлу Грушевському.
 
Інший ймовірний маршрут включатиме у себе покладання квітів ще й до пам’ятника Степану Бандері та до Меморіалу Вічної Слави. Такий варіант можливий, якщо пам’ятник Бандері закладуть біля Палацу учнівської молоді. Остаточну ж відповідь на запитання, яким ж місцями пройде святкова хода, дасть ще одне засідання оргкомітету.
 
Довідково:
 13 серпня відбудеться остаточне засідання оргкомітету з питань підготовки та проведення заходів із нагоди 17-ї річниці Незалежності України за участю громадських організацій.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus