USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Луцьк вразив європейських гостей

27 Серпня 2013 11:20
Міська влада відзначила підприємства та служби Луцька, завдяки яким святкові заходи у місті відбулися на належному рівні.

Так, під час оперативної наради у стінах Луцькради, перший заступник міського голови Святослав Кравчук підбив підсумок здійснених до Дня незалежності та Дня міста святкових заходів, подякував працівникам служб міста за їх сумлінну працю, а також відзначив колективи та підприємства Луцька, які активно допомагли в організації свята.

ЧИТАТИ ЩЕ: ВИШИТИЙ ЛУЦЬК. ФОТОГАЛЕРЕЯ

У першу чергу, Святослав Євгенович висловив подяку лучанам: «Якби не ви – цього свята просто не було б». Також подякував за сумлінну роботу працівникам органів внутрішніх справ, адже, з його слів, під час святкування не було жодного серйозного інциденту.

ЧИТАТИ ЩЕ: У ЛУЦЬКОМУ ЗАМКУ ВІДВІДУВАЧІ МОГЛИ ВІДЧУТИ СЕБЕ КОЗАКАМИ. ФОТО

Також, під час оперативної наради, відзнаки та подяки за сприяння в організації та здійсненні святкових заходів отримали директори приватних і державних структур, керівники колективів.

ЧИТАТИ ЩЕ: ЛУЦЬК РОЗКВІТНУВ У ДЕНЬ МІСТА. ФОТО

Особливо відзначив Кравчук роботу працівників підприємства «Луцькводоканал». Для того, щоб лучани в День незалежності отримали гарячу воду, працівники не покладали рук всю ніч. Також, висловив подяку працівникам ЖЕКів та двірникам, які прибирали центр міста, відзначивши, що для того аби місто стало чистіше, потрібно шукати кошти на встановлення більшої кількості смітників.

ЧИТАТИ ЩЕ: У ЦЕНТРАЛЬНОМУ ПАРКУ ЛУЦЬКА ВІДКРИЛИ «ДІСНЕЙЛЕНД». ФОТО

Загалом, з його слів, святкові заходи відбулися на рівні:«Гості, які приїхали до нас із різних європейських міст, були задоволені та приємно вражені. Але це не означає, що можна розслаблятись – працювати все ще є над чим, адже до ідеалу ще далеко», - резюмував він.

ЧИТАТИ ЩЕ: СВЯТКУВАННЯ ДНЯ НЕЗАЛЕЖНОСТІ У ЛУЦЬКУ ВІД БІБЛІОТЕКАРІВ. ФОТО
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Володимир Кучер Показати IP 27 Серпня 2013 18:47
Луцьк вразив європейських гостей наявністю гарячої води (((((((( люблять колишні комсомольці дивувати проклятих імперіалістів!!!
Володимир Кучер Показати IP 27 Серпня 2013 18:48
http://av.volyn.ua/index.php?page=2&id=2631

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus