USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.70 9.90

«Сидить у Києві і отримує найвищу зарплату в ЗСУ»: снайперка Євгенія Емеральд розповіла про службу ексчоловіка та домашнє насилля

21 Жовтня 2023 10:02
Снайперка Євгенія Емеральд розкрила інформацію про службу ексчоловіка Євгена Стипанюка. В інтерв'ю Аліні Доротюк дівчина розповіла, що він отримував найвищу зарплату в ЗСУ, коли сидів у Києві.

Емеральд надала докази своїх слів у вигляді фотографій і відео, зроблених в період, коли українці думали, що Стипанюк перебуває на передовій і захищає Україну від агресії РФ, пише УНІАН.

«Ми весь час жили разом. Він їздив до Харкова раз на тиждень на кілька днів, а потім повертався додому і весь час перебував у Києві. Мені було заборонено говорити про це, потім мені погрожували цим. У мене є дуже багато датованих відео- і фото матеріалів, що людина перебувала весь час в Києві, незважаючи на те, що він отримує найвищу зарплату в ЗСУ, як ніби з нуля не вилазить. Також є багато свідків, які бачили цю людину постійно у Києві. У ЖК є відеоспостереження, сусіди це підтвердять… Мені так соромно, що я все це прикривала. Я не могла інакше, він був моїм чоловіком, я боялася», – сказала захисниця.

Вона додала, що Стипанюк є охоронцем екснардепа Олега Ляшка. Навіть під час повномасштабного російського вторгнення він захищає його.

Раніше Євгенія Емеральд повідомила про розлучення з чоловіком Євгеном Стипанюком. Майже рік вона не називала причину їхнього розставання, проте зараз зважилася розкрити правду. За її словами, вона стала жертвою домашнього насильства.

Днями жінка опублікувала листування з колишнім чоловіком, де він погрожує їй відрізати руки і забрати їхню однорічну дочку Афіну.
«Я вирішила, що треба класти край цій ілюзії. Чому мовчала раніше? Бо мені було страшно, соромно і я боялася, що мені ніхто не повірить. Я стала жертвою домашнього насилля, – розказала захисниця. – Я офіційно звернулася до поліції. Мою заяву зареєстровано. Я подала позов на мого вже колишнього чоловіка щодо заборони наближення до мене і моєї дитини. Завершилося це тим, що позов просто призупинили, коли чоловік подав заяву і відповідь про те, що він є військовослужбовцем».

Однак на початку стосунків не все було так очевидно. За словами снайперки, Євген мав «образ хорошої людини», пише ТаблоID.

Чоловік написав їй в Instagram задля знайомства. Цікаво, що вже наступного дня день після початку спілкування військовий познайомився з мамою і старшою донькою Емеральд Жасмін та завалив їх подарунками. А вже під час п'ятої зустрічі Євгенія отримала пропозицію руки і серця. Утім дуже скоро казка закінчилася.
А ще Емеральд розповіла про серйозні проблеми екса з алкоголем.

«Я стикнулася не тільки з проблемою домашнього насилля. Я стикнулася з проблемою вживання алкоголю. Цю людину я не бачила тверезою жодного дня за рік наших стосунків. За останні два роки його тричі притягували за 130-ю статтею. Він керував у нетверезому стані впродовж всієї моєї вагітності», – зазначила снайперка.

«Я боролася, намагалася себе відстоювати. Я сварилася, плакала. Використовувала всі методи, які тільки можливо. Потім просто перетворилася на овоча, всі свої 9 місяців вагітності я проридала», – додала вона.

Емеральд також зізналася, що впродовж року не розповідала нікому про насилля з боку ексчоловіка і наважилася зробити це лише після завершення стосунків.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 25
Клава Показати IP 21 Жовтня 2023 10:29
Правильно !!!
Спис до Клава Показати IP 21 Жовтня 2023 22:27
Обіженка в обіженки бере інтерв'ю. На морди глянеш, з ноги заїхати хочеться.
Петро Показати IP 21 Жовтня 2023 10:33
Заказна стаття, з шаблонним мисленням, я хороша а він паганий
Андерсон до Петро Показати IP 21 Жовтня 2023 10:46
Так-так, звідки в нас бидлани з'являться? А хто проплатив?
Eror до Андерсон Показати IP 22 Жовтня 2023 12:31
То в плані самокритики, андерсон?
Андерсон до Eror Показати IP 22 Жовтня 2023 14:25
Просто критики. а що зачепило за живе, мій юний друг?
Eror до Андерсон Показати IP 22 Жовтня 2023 18:18
Зовсім ні. Чим може зечепити тупий висер від ущерба?
Андерсон до Eror Показати IP 23 Жовтня 2023 07:47
Хрю -хрю каже свинка, му-му каже корівка, ко-ко-ко каже Eror (без однієї r). Якщо б не зачепило, то б ти тут не кукарікав, правда? Хто проплатив статтю, помилка батьків?
Петро до Андерсон Показати IP 25 Жовтня 2023 15:21
Про бидланів тобі видніше, ти проишов ту дорогу на відмінно.
Петро до Петро Показати IP 21 Жовтня 2023 15:25
Нічого "заказного" (замовного), тут немає. Банальні сімейні речі, тому не варто так сокирою з плеча. З життя кожної людини хтось колись відходить. Тут головне – зрозуміти, чи доцільно розтиснути долоню, чи чіплятись за людину. Прихильність однієї людини до іншої, матеріальні проблеми сприяють тому, що часто складно і адекватно розв’язати сімейний конфлікт, тому боляче сприймається зміна статусу стосунків. Розлучитися не вийде до тієї пори, доки не стане зрозумілим, хто був допущений у ваше приватне життя. Але не йдеться про накопичення образ і претензій до тих, хто йде від вас. Інакше ви ризикуєте застрянути в болючій ситуації вести внутрішній діалог самому з собою до кінця життя. І ще прохання: тезко, пиши грамотніше. В десяти твоїх словах - 6 помилок. Мені соромно за твою "мову".
А до Петро Показати IP 21 Жовтня 2023 15:55
В таких випадках потрібно вислуховувати дві сторони. Бо ображена екзальтована дамочка наговорила багато, а що тут правда, а що тут хвора фантазія, а що хитрожопа придумка, - НЕВІДОМО. ТІЛЬКИ ДОВОДИ ДВОХ СТОРІН, А ТОДІ ЯКІСЬ ВИСНОВКИ, - а поки що це словесна дрисня від цієї Есмеральди.
Андрій Показати IP 21 Жовтня 2023 10:49
Що хотіла те і має.
1 до Андрій Показати IP 21 Жовтня 2023 13:37
Що вона хотіла?
Отакої Показати IP 21 Жовтня 2023 11:06
А як же палке "кохання",а чи воно було.Піар був і все.Пожинайте плоди.А хто такий той ляшко,щоби його охороняти за держ.кошт,може пора дійсно в окоп цього вил....
Активіст до Отакої Показати IP 21 Жовтня 2023 11:56
В окоп його не можна, пошкодуйте хлопців. Спереду москаль. ззаду ляшко. За що така кара?
ой Показати IP 21 Жовтня 2023 12:18
Яке їхало + таке здибадо.
Ще не зовсім свідоми Показати IP 21 Жовтня 2023 13:28
А які ж були "влюбльонні". На весь світ волали.
Мда ... Показати IP 21 Жовтня 2023 15:58
Да й сама ця Есмеральдія досить таки специфічна. Типу на фронті снайпер, і всі ці речі, а постійно в окопах з професійним макіяжем, салонне ламіноване брів, шикарна зачіска ... Де такі салони краси на нулі, хз.
санітар Показати IP 21 Жовтня 2023 17:07
Якраз вона не має того, що хотіла. У тебе чомусь все йде навиворіт, через задній прохід.
АаааааЦЬ до санітар Показати IP 21 Жовтня 2023 18:16
Ох ти ж і страдалець задньоприводний...
123 до АаааааЦЬ Показати IP 22 Жовтня 2023 07:44
Ти краще, невдаха, знайшов би собі нормального хлопця, перед тим як писати всілякі образи!
Аааааць до 123 Показати IP 22 Жовтня 2023 10:54
Ти бачу хлопця собі наишов ... не даремно ж про задніи прохід думки. ПНХ грєбєнь.
123 до Аааааць Показати IP 22 Жовтня 2023 14:28
Ти сам про те й думаєш, як сходити, тільки боїшся, що хлопці взнають та засміють!
Хонда Показати IP 22 Жовтня 2023 12:39
Яка ти бляха СНАЙПЕРКА??? То ти ж виходить раніше з ним сиділа в Київ і тоді тебе все влаштовувало уберіть уберіть цю недоблогершу з медіа де ви її знайшли хто її піарить це дно ви щє називаєте оцю особу захисницею вона несе таку діч воно бляха взагалі соромно збройні сили
Бум бум до Хонда Показати IP 22 Жовтня 2023 18:21
Схоже на чийсь політичний мікропроект. Зараз скандалами засвітиться, додадуть її типу "снайперське" минуле і оооппаа, - готова голова партії ображених кобіт, потерпілих від сімейного насилля.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus