USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Буря у Нововолинську поламала дерева, у Світязі - зірвала дах з альтанок

29 Червня 2017 16:34
Сильна буря у Нововолинську поламала чимало дерев. Про це повідомляє Нововолинський інформаційний портал.

Так, у місті - ускладнений рух транспорту. Мешканців шахтарського міста просять буди обережними.

"Дерево зламало на вулиці Святого Володимира. У місті ускладнений рух транспорту. На вулиці Святого Володимира на асфальті лежать проводиелекропередач, будьте обережні!" - йдеться у тексті повідомлення.


Тим часом, у селі Світязь негода зірвала дах з альтанок та занесла вітром на дороги. Про це написала Ольга Мисковець на своїй сторінці у Фейсбуці.

З її слів, вітер вивернув дах з альтаноку і заблокував рух транспорту.


Окрім того, у селі Суходоли Володимир-Волинського району буря зірвала частину накриття теплиці. Про це у мережі написали власники.

"Ураган тривав менше 1 хвилини. Яка то сила природи, щоб за лічені секунди руйнувати те, що людина будує не день і не два", - написала у мережі Тетяна Сачук.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus