USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Незламні духом показали в Луцьку, на що здатні

29 Листопада 2014 17:05
Люди з особливими потребами представили свої творчі доробки. А це - вишивка, картини, ікони. «Тут представлені справжні шедеври», - наголошують громадські активісти.

Представили експозицію творчих робіт інвалідів вчора, 28-го листопада, в Центральній бібліотеці для дорослих у Луцьку.

«Назва експозиції – «Ми духом незламні». Усі ці вироби створені інвалідами під час занять в студії художньої творчості. Спочатку до нас приходять інваліди скованими, закомплексованими, але згодом вони можуть розкритися і стають дуже задоволені. Тут вони можуть дати фору здоровим людям», - розповідає для читачів Інформаційного агентства Волинські Новини голова об’єднання громадської організації «Волинське об’єднання ветеранів, інвалідів та постраждалих на виробництві «Захист» Тетяна Хмільовська.
Роботи підготовлені до Міжнародного дня інвалідів, який щороку відзначають З грудня.

Як кажуть громадські активісти, це - день, коли є змога людям з особливими потребами заявити про себе, щоб про них почули і дослухалися до їхніх проблем.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus