USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Сильні і слабкі сторони луцького ЦНАПу

14 Листопада 2014 14:22
У Луцьку розповіли про переваги та недоліки Центру надання адміністративних послуг обласного центру. Загалом моніторинг діяльності подібних структур провели у 14 містах обласного значення України.

Про це стало відомо під час прес-конференції ЧММГО «Поліський фонд міжнародних та регіональних досліджень» та ЛМГО «Центр Політичного Аналізу та Виборчого Консалтингу» сьогодні, 14 листопада.

Опитування провели у квітні 2014 року в 14 обласних центрах країни, серед яких: Луцьк, Вінниця, Кривий Ріг, Київ, Харків, Полтава, Чернівці, Одеса, Херсон, Черкаси, Луганськ, Миколаїв. Рівне, Донецьк.

Зокрема, у Луцьку опитали 104 респондента. 94 % із них відповіли, що загалом задоволені діяльністю ЦНАПУ, однак 6% зауважили, що їх бентежать бюрократичні процедури, а також професійні навики певних працівників установи.

Тож, згідно з критерієм «Доступність та повнота інформації про ЦНАП», серед досліджених регіонів Луцьк знаходиться на четвертому місці.

Щодо рівня ефективності роботи інструментів зворотного зв’язку Луцьк зайняв 4,75 бала, тоді як найвищі рейтинги - у міста-мільйонера Харкова. Цей мегаполіс отримав найвищий бал – 5.

А от щодо зручності та ефективності роботи ЦНАПУ, обласний центр Волині займає почесне перше місце, набравши 4,93 бала із можливих 5-ти, тоді як на останню позицію віддали сусідньому Рівному - 2,33 бала.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus