USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Сильні повені і зсуви в Джакарті забрали життя 60 людей

5 Січня 2020 11:43
Повені та зсуви, спричинені сильними опадами, в столиці Індонезії Джакарті забрали життя щонайменше 60 осіб, повідомляє Аssociated Press.

За інформацією Національного агентства з ліквідації наслідків катастроф, більшість загиблих потонули або зазнали ураження електричним струмом. Крім того, троє літніх людей померли від переохолодження.

Рятувальники досі шукають зниклих безвісти, оскільки мусонні дощі та річки, що вийшли з берегів, затопили десяток районів у більшій області Джакарти та спричинили зсуви, під якими можуть бути поховані люди.

Заходи з ліквідації наслідки стихії гальмують зливи та сильні підтоплення. Деякі регіони були ізольованими. З деяких місцевостей вода вже відступила, але умови залишаються поганими у вузьких прибережних вуличках, де живуть бідні.

За попередньою інформацією, через чотири дні після початку паводку постраждали сотні тисяч людей. Крім того, понад 90 тисяч осіб не повернулися додому, а перебувають у тимчасових сховищах.

Індонезійський агентство з метеорології, кліматології і геофізики заявило, що в найближчі дні в столиці прогнозуються нові зливи, а ймовірність опадів збережеться до наступного місяця. Крім того, уряд почав сіяти хмари, намагаючись відвернути дощові хмари від Джакарти, щоб запобігти можливим повеням.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus