USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

Сильний вітер пошкодив ЛЕП у центральних та західних регіонах, – Міненерго

21 Лютого 2023 13:43
Впродовж останньої доби сильні пориви вітру пошкодили лінії електропередачі в центральних та західних регіонах країни, найбільше – у Хмельницькій області.

Про це повідомляє пресслужба Міністерства енергетики.

Читати ще: На Волині – аварійні відключення світла через штормовий вітер

«На жаль, протягом останньої доби сильними поривами вітру пошкоджено лінії електропередачі в центральних та західних регіонах країни. Найбільше – у Хмельницькій області, де знеструмлено близько 18 тисяч споживачів. Енергетики активно працюють і до кінця дня планують відновити там електропостачання», – йдеться у повідомленні.

Читати ще: Другий рівень небезпеки: волинян попередили про сильний вітер

Зазначається, що сьогодні, 21 лютого, генерація повністю забезпечує потреби споживачів в електроенергії, маючи достатній резерв потужності для зростаючого попиту.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus