USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Сили АТО повністю перекрили сполучення між Донеччиною та Луганщиною

10 Серпня 2014 22:27
Військові готуються до завершального етапу операції зі звільнення Іловайська. Бійці АТО перекрили сполучення між Донеччиною та Луганщиною. Про це інформує ТСН.

Сили АТО зачистили від терористів населений пункт Пантелеймонівку, а також закріпилися в районі Іловайська, готуючись до завершального етапу операції зі звільнення міста. А, тим часом, бойовики почали масово вдаватися до дезертирства. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомляє прес-центр АТО.

10 серпня протягом дня сили АТО нарощували свою перевагу та збільшували сектор контролю в тимчасово зайнятому терористами районі. Пообіді очистили від терористів населений пункт Пантелеймонівка. У звільненні міста брав участь полк спецпризначення та окремий розвідувальний батальйон. Окрім того, згідно з даними розвідки, в районі Іловайська бандформування обладнали цілі укріпрайони з танками, БМП та БМ-21 "Град". Однак, як повідомляють силовики, шансів залишитись живими у терористів майже немає.

"Сили АТО укріпилися у заданому районі та готуються до завершального етапу операції зі звільнення міста. Передові загони сил АТО повністю перекрили сполучення між Донецькою та Луганською областями", - йдеться у повідомленні.

Також силовики наголошують, що терористи вдаються до дезертирства та відвертих зрад своїх поплічників, шукаючи шляхи зв'язку з штабом АТО. "Один з ватажків терористів виявив бажання співпрацювати з АТО. Вийшовши на відкриті канали зв'язку, він повідомив низку фактів. Ця особа є наближеною до ватажка бандугрупування з позивним Чечен. Дані, надані добровільним інформатором, уточнюються", - додали в прес-центрі АТО.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
123 Показати IP 10 Серпня 2014 22:47
Не пишіть ху***ю, щоб не видаляти(отображается как удаленный)
оля до 123 Показати IP 10 Серпня 2014 22:48
Це ви до ВН?
123 до оля Показати IP 10 Серпня 2014 23:03
Ну звісно, не до вас жеж. Нема шо видавати удаване за дійсність, як це полюбляє ВН
Анонім Показати IP 11 Серпня 2014 09:01
Ця новина з'явилась в мережі ще місяць тому. Це що була брехня?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus