USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Син Ющенка одружується. Весілля зіграють у серпні на Сейшелах

10 Липня 2009 12:50
У серпні Андрій Ющенко одружується з Лізою Єфросиніною. Весілля відбудеться на Сейшелах. Про це «Газеті по-київськи» повідомили в оточенні сестри нареченої, Маші Єфросиніної, – 10 липня пише видання «Кореспондент».
Як зазначає видання, скромне весілля на Сейшелах обійдеться у 9000 доларів для двох. У цю суму входить проживання в номері для молодят протягом 10 днів, запрошення нотаріуса та оформлення шлюбного свідоцтва. Відпочинок кожного гостя – ще 4500 доларів, підрахували у весільному агентстві Mаry. Чим добре свідоцтво про шлюб, яке видано на Сейшелах, – воно визнається у всіх куточках світу. Андрій і Ліза знайомі більше семи років. До роману з Єфросиніною Андрій Ющенко зустрічався з Ганною Павлович, а Ліза – з одеським мільйонером Романом Гуревичем, із яким не раз з’являлася на ярмарках мільйонерів. Водночас, як пише видання, на недавньому врученні диплома Андрія Ющенка Ліза Єфросиніна заперечувала можливість весілля зі старшим сином Президента: мовляв, і вона, і Андрій Ющенко збираються здобути ще одну освіту. Маша Єфросиніна у коментарі «Газеті по-київськи» не підтвердила чутки про радісну подію, а друзі Андрія зізналися, що розмова про весілля велася, але про конкретну дату ніхто не чув.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus