USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Син переслідуваного екс-очільника «Західінкомбанку» змінив прізвище

18 Квітня 2013 16:40
Син екс-голови спостережної ради «Західінкомбанку» Василя Гаврилишина змінив прізвище. Тепер він - Роман Пшонка.

Таку інформацію «Волинська газета» отримала під час розслідування справи щодо ошуканих вкладників «Західінкомбанку».

Змінив прізвище син Гаврилишина нібито, через кримінальне переслідування батька.

Під час прес-конференції у Львові Роман Гаврилишин розповів, що його батько Василь Гаврилишин, відбувши 27 місяців у СІЗО і боячись переслідувань, був змушений легально виїхати у Норвегію, де мав намір просити про політичний притулок. Наразі невідомо, чим завершились усі кримінальні справи, які відкривали проти нього правоохоронні органи.

15 тисяч ошуканих вкладників «Західінкомбанку» досі шукають правди в судах. Правоохоронні органи, які донедавна звітували про кримінальні справи глави спостережної ради фінустанови Василя Гаврилишина, нині про гучну справу замовчують, - йдеться у повідомленні.

Львів’янин Олександр Купін, який свого часу вклав в банк 115 тисяч гривень, вже кілька разів пройшов всі інстанції, однак досі не може отримати свій вклад. Наразі слідчий відділ Луцького міського відділу міліції проводить досудове розслідування у кримінальному провадженні за даним фактом.

Львів’янин випрацював схему боротьби з нечесними банками і пропонує три виходи з ситуації. Перший - просто чекати, доки банк «видужає», на що сподіваються передусім самі банкіри і вмовляють людей продовжити депозитні договори.

Другий шлях передбачає отримати свої кошти через можливість отримати свої кошти через Фонд гарантування вкладів, але це лише у випадку, коли банк визнають банкрутом.

Третє – масово скаржитися до міжнародних фінансових структур щодо корупційних дій українських банків. Таким чином,- каже Купін, - йому свого часу вдалося повернути кошти з ще одного банку-боржника.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 14
Знайка Показати IP 18 Квітня 2013 17:50
А чому не на прізвище "Янукович"?)))))))))
иван Показати IP 18 Квітня 2013 18:14
то вже хай прийме иудийство и стане Трахебахером -так хоч буде зрозумило : видказався вид батька то вже автоматично и вид вири : Ми то правди незнаем але в коли знайомих говорять що вин був непоганою людиною -по крайний мири передбачуваною
Лучано Показати IP 18 Квітня 2013 21:09
Ще раз підтвердили свою мерщенну вартість. Назватись прізвищем генерального прокурора! А якщо його змінить Піскун, то знову прізвище змінить? Тим більше, що справане в тому. Загляньте в неті - гаврилишиних в неті щначно більше ніж пшонок. Мудак родить мудака!
Знайка Показати IP 18 Квітня 2013 21:34
Бідолаха...політичний притулок йому треба... йому геть голова не болить, що люди не мають, можливо, за що жити або лікуватись і ніяк грошей не отримають
андрiй76 Показати IP 18 Квітня 2013 22:38
Нагріб "бабла",можна і в Норвегію.Стара провірена "схема".Десь це ми вже проходили і не один раз...До речі ніхто не знає де зараз Француз?..
отто скорцени до андрiй76 Показати IP 19 Квітня 2013 01:34
в франкивску-кажуть збираеться повернутися на волинь але це кажуть давно
Ольга Показати IP 19 Квітня 2013 11:23
Бідні в банки гроші не кладуть.Таких не жалко.Але ж нас дураків життя ще не навчило.Вже ж пропали всі радянські заощадження і теперішні вже не раз летіли на фіга кладете.Вдома в банку закатайте буде краще
Богдана до Ольга Показати IP 19 Квітня 2013 15:06
Не треба тра ляля,що бідні гроші в банк не кладуть, ок.?! Як мене оця тупа логіка нервує, в самої нема вкладів,а воно тут пише,пише...аби,блін, писати,писака...
Лучанка Показати IP 19 Квітня 2013 11:43
Що за бред ви несете, який син? коли в Гаврилишина дві дочки.
Орхідея до Лучанка Показати IP 19 Квітня 2013 15:09
Слухай, с-ки тут лучанок? Звідки ти таке знаєш?! Краще скажи як грощі вкладникам повернути,а не про доньок тут виписуєш!
Онука до Орхідея Показати IP 19 Квітня 2013 21:45
Шо бабулька, згадала, як ти тут лучанкою вишивала? Гляди онуків, стара шкапо.
Донька Лучанки Показати IP 19 Квітня 2013 14:11
Так це ж його позашлюбний син від Пшонки!!! СЕНСАЦІЯ ДЛЯ ЖУРНАЛІСТІВ ВН!!! ПИШІТЬ СКОРІШЕ!!!
Квітка Показати IP 19 Квітня 2013 22:46
Якщо хочете знати правду то у Гаврилишина Василя син і дочка.Сина звати Ромв,а дочку Ірина, ми колись разом жили в малосімейці на Вороніхіна 15. І були вони не поганими сусідами,правда малий був трохи хворобливий в нього були проблеми з серцем.
Віталій Показати IP 31 Травня 2013 11:42
Дорогий наш банк. Сидать одни не люди. Знайшов заставне майно хочу забрати а керуючий Рівненською філією шановний пан Яцук, говорить а ми шо а ми ничо шо я можу зробити отаки в нас керуючи и такий кончений банк України.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus