USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Син забив батька через дрова

20 Листопада 2009 10:50
У райцентрі Маневичі 24-річний Олег побив до смерті рідного батька Миколу. 55-річний чоловік помер за два дні у себе в хаті через важкі травми голови.
Трагедія трапилася в батьківській оселі. Син Олег прийшов додому напідпитку. Почав зачіпати свого батька, мовляв, давай сокиру – піду рубати дрова. «Куди підеш, ти ледь на ногах тримаєшся», - відмовив батько. Чоловіки посварилися, а за мить зчепилися в бійці. Фізично сильніший молодик завалив батька на підлогу й почав збивати ногами. Зупинився лише тоді, коли літній чоловік знепритомнів.
«Труп батька знайшли в його хаті. За висновком експертизи, він помер унаслідок важкої травми голови», - кажуть в районному відділі міліції.
Після смерті батька Олег утік із дому – сховався у порожню дідовій хаті.
Минуло три дні - і міліція вистежила та заарештувала вбивцю. Він таки вийшов зі своєї схованки та пішов додому поїсти. Коли його затримали, він знову був п’яним.
«Через неврівноважений характер Олега побоювалися сусіди і самі родичі. Він часто пускав у хід кулаки. У 2001-му проти нього вже була порушена кримінальна справа за побиття, але тоді суд вирішив не позбавляти його волі», – зазначив начальник карного розшуку Маневицького райвідділу міліції Олексій Лисюк.
Проти злочинця порушена кримінальна справа. За вбивство батька Олегу загрожує позбавлення волі до десяти років.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Дмитро Тимощук Показати IP 20 Листопада 2009 15:13
Напідпитку ми робимо багато дурниць. Але такі ... їх просто шкода
seal Показати IP 21 Листопада 2009 14:08
Таких нелюдів потрібно привселюдно карати. Але, я так думаю, що він ще своє отримає. Наскільки я знаю за скоєння злочинів проти батьків на зоні дуже "поважають". Там з нього швидко зроблять вихованого і покірного голубка.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus