USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.86

Синоптики розповіли, чи чекати волинянам до кінця березня весняного потепління

19 Березня 2021 17:44
За показниками середньодобової температури повітря цього року березень більш прохолодний, ніж зазвичай. Зі слів синоптиків, найближчого тижня на Волині очікують погоду антициклонального характеру. Що це означає і коли волинянам чекати весняного потепління?

Про найбільш актуальні прогнози погоди на наступний тиждень Інформаційному агентству Волинські Новини розповіли у Волинському обласному центрі гідрометеорології.

Як повідомила черговий синоптик Надія Голя, з 20 по 28 березня на Волині очікують погоду антициклонального характеру. Буде прохолодно і майже без опадів.

Зі слів метеоролога, у суботу, 20 березня, на території області – мінлива хмарність без істотних опадів. Вночі та зранку місцями ожеледиця. Вітер північно-західний 7-12 метрів за секунду. Вночі – 3-8ºС морозу, вдень від 0 до 5ºС тепла.

21 березня волинські синоптики прогнозують мінливу хмарність без істотних опадів. Вітер південно-західний, 7-12 метрів за секунду. Вночі та зранку місцями ожеледиця. Стовпчик термометра нічної пори сягатиме позначки 3-8 нижче нуля, вдень – від 0 до 5ºC із позначкою плюс.

22 березня на території області буде хмарно з проясненням. Вночі – без істотних опадів, удень – місцями невеликий мокрий сніг та дощ. Місцями ожеледиця. Вітер північно-західний, 7-12 метрів за секунду. Нічна температура повітря становитиме 0-5º морозу, денна – від 1 до 6 градусів тепла.

23 березня на Волині буде хмарно з проясненням, без істотних опадів. Вночі та вранці – місцями ожеледиця. Вітер північний 7-12 метрів за секунду. Вночі ртутний стовпчик покаже від 0 до 5ºC морозу, вдень – 1-6º тепла.

24 березня – мінлива хмарність без істотних опадів. Вітер північно-східний, 5-10 метрів за секунду. Вночі – від 0 до 5º морозу, вдень 2-7º з позначкою плюс.

25 березня – мінлива хмарність. Місцями невеликий дощ та ожеледиця. Вночі з мокрим снігом. Вітер північно-східний, 5-10 метрів за секунду. Температура повітря від 0 до 5º нижче нуля, 2-7ºC тепла вдень.

26 березня метеорологи обіцяють волинянам мінливу хмарність без істотних опадів. Вітер північно-східний, 5-10 метрів за секунду. Зранку на дорогах подекуди ожеледиця. Вночі температура повітря становитиме від -2ºдо +3º. Вдень 5-10º з позначкою плюс.

Таку ж погоду очікують і 27 березня. А ось 28 березня денні показники температури повітря піднімуться до позначки +13º вище нуля.

Вікторія СЕМЕНЮК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 19 Березня 2021 19:21
Для кого ці новини,в кожному телефоні є додаток з погодою.
Уважний до Анонім Показати IP 20 Березня 2021 14:50
Для тих тисячі людей, що прочитали. Ну й для вас. Ви ж зайшли і навіть знайшли час нашкрябати коментар? Значить вже писали недаремно

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus