USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Що потрібно для того, аби відправити школяра в табір «Ровесник»

23 Червня 2017 15:00
Після табору «Сонячний», відомого спортивним спрямуванням, знімальна група проекту Інформаційного агентства Волинські Новини «Соромлюсь запитати» вирушила до «Ровесника» у селі Забороль, на базі якого діє «Ерудит» - табір для юних «професорів».

Кожен потрапив сюди за якісь заслуги: за відмінне навчання, перемоги в олімпіадах, успіхи в заняттях туризмом, дизайном, інформаційними технологіями, правознавством, за написання наукових робіт тощо.

З порогу – невеликий тест для знавців української мови: як буде українською «скули», як звати маму Лесі Українки та лікбез з сучасних фразеологізмів.

Чимало вихованців табору тут не вперше, вони приїжджають по два, а то й шість років поспіль. З їхніх слів, тут дружня, душевна атмосфера, яка заохочує щоразу повертатися.
Особливістю табору є те, що перша зміна – профільна, під час якої, крім відпочинку, діти навчаються.

«В цю зміну приїжджають школярі, які протягом року завоювали перемоги у різних предметах. Путівку на 21 день, яка коштує 4230 гривень, на 90% оплачує міська рада, а решту доплачують батьки», - розповідає заступниця директора табору.

У вільний час діти розважаються, спілкуються з новими друзями, а коли захочеться побути на самоті – можна посидіти та почитати цікаву книгу. Так, наша юна співрозмовниця саме, загорнувшись у плед, читала книгу Пауло Коельо.

Після запальних танців, бесід та розваг ведучий перевірив, чи смачно готують в місцевій їдальні.

«Обід: картопляне пюре, риба, два помідори і дуже смачний суп, от, вирішив пообідати, дуже смачно», - залишився задоволений Андрій Кравченко.

Насамкінець вирішили дізнатися, як у таборі з безпекою. «Цілий рік тут є сторож. Тож з безпекою все гаразд», - запевнила заступниця директора.

Танцями, смачним обідом та, звісно, ерудованими дітьми запам’ятався табір «Ерудит» на базі «Ровесника».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ххх Показати IP 23 Червня 2017 17:35
там з безпекою супер. Скільки існує табір ніколи не було елементарної огорожі. Іди куди хочеш ,приходь коли хочеш -ДОВІРА

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus