USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Так тікав від прикордонників, що розбив трактор. ФОТО

28 Березня 2011 11:01
У суботу, 26 березня, на кордоні у Волинській області стався незвичайний випадок: порушник, тікаючи від правоохоронців, розбив трактор.
Інформацію про трактор без номерів, який порушив кордон, співробітники Луцького прикордонного загону, отримали від білоруських колег, - інформують у відділі з питань взаємодії зі ЗМІ та громадськістю Держприкордонслужби.
На місце події одразу ж виїхала група реагування відділу «Дольськ».
Побачивши правоохоронців, водій трактора почав небезпечно маневрувати у лісосмузі. Він не впорався з керуванням, наїхав на звалене дерево, через що у трактора відламалося переднє ліве колесо.
Чекати на прикордонників втікач не став, вискочив з кабіни та побіг назад у Білорусь. Про це українські правоохоронці повідомили колег на суміжному боці.
Покинутий трактор співробітники Держприкордонслужби планують передати у податкову міліцію.
Подібні порушення на ділянці Луцького прикордонного загону вже траплялися.
Так, на початку березня наряд відділу «Дубровиця» затримав трьох п’яних чоловіків на саморобному тракторі. Вони порушили кордон з Білорусі.
Тікаючи від правоохоронців, порушники не реагували на попереджувальні постріли. Їхній транспортний засіб проколов колеса на так званому «кактусі», після чого врізався в дерево.
Розігрітих алкоголем чоловіків правоохоронці витягали з кабіни силоміць.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Семен Показати IP 28 Березня 2011 11:39
Судя по фото, трактор ухоженный. И резина нормальная. У украинских фермеров таких нет. Словом, у Бацька все хозяины.
дуст Показати IP 28 Березня 2011 11:42
УБИТЬ дебильно-урковскоэ! ЧЕЛОВЕК по доступной цене купил ярмо в соседнем государстве. Литвиняки не получили мзду с приватизированной границы. ДЕРЖАВА ЯНУКОВИЧА бореться з селянами! А КОНТРАБАСИ на митницы поборе хто? Правильно - ОН пришел,ОН петлю им набросит.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus