USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Така поведінка дискредитує посаду голови ОДА, – Поліщук про заяву Савченка щодо «війни»

31 Січня 2019 08:00
Депутат Луцької міської ради, член «Укропу» Ігор Поліщук прокоментував заяву голови ОДА Олександра Савченка, в якій він назвав дії цієї політичної сили злочинними.

«Смішно вмішувати політику в цю ситуацію», – заявив у коментарі «Першому» Ігор Поліщук.

Нагадаємо, у ніч на 30 січня невідомі підпалили майно дружини голови Підгайцівської об’єднаної територіальної громади Юрія Семенюка. Голова ОДА Олександр Савченко заявив, що бере на особистий контроль напади для активістів та політиків, які були на Волині з 2014 року. Багато із них він пов’язує із партією «УКРОП» та «Вартою порядку». Цю заяву спростував очільник волинського осередку Вячеслав Рубльов, який зазначив, що Савченко взяв на себе функцію суду і тисне на правоохоронців.

«Я з цим миритися не буду. Я буду захищати людей. Якщо треба буде, я буду «воювати» із політичною партією «УКРОП» і з тими людьми, які сьогодні під їхню дудку грають», – заявив Савченко.

Своєю чергою, Ігор Поліщук заявив, що Савченко просто «зміцнює позиції Порошенка на Волині».

«Я вважаю, що це через бажання догодити президенту. Це саме та функція, заради якої його поставили на Волинь – не розвивати Волинську область, не дбати про розвиток шкіл, лікарень, інших об’єктів, а боротись з політичними опонентами і зміцнювати позиції президента на Волині», - заявив у відповідь депутат та радник міського голови Ігор Поліщук.

Читати ще: «Савченка припекло в голову»: що пишуть волиняни щодо «оголошення війни» головою ОДА

«Він це робить, на мою думку, досить невдало, тому що ми бачимо, як змінилась область за час, поки більшість в міській та обласній радах – укропівська. Я читав коментарі людей в Фейсбуці і бачу, що люди просто сміються з цього. Якщо ми говоримо про підпал – хіба вже проведено слідство, призначені винні? Смішно вмішувати політику в цю ситуацію. Думаю, він просто нею скористався. Тому що можливо це зробили бізнес-конкуренти, а можливо – хтось інший», - додав радник міського голови.

«Такі заяви – не рівень голови Волинської ОДА. Вони дискредитують саму посаду, не лише Савченка, зменшують його і без того невисокий авторитет. Думаю, це пов’яазно з тим, що найближчим часом – президентські вибори», - додав він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 31 Січня 2019 08:39
Можливо незаплатив за роботу, тай пропало в 100 раз більше!
Селянки Показати IP 31 Січня 2019 09:57
А чому скільки крадіжок в області, різні ситуації то не викликають наряд поліції з Києва щоб порядок навети, щоб прості волиняни себе відчували в безпеці чому лише коли такого багатія як гоова ОТГ треба зразу захист?! Чому скільки було крадіжок в простих волинян автівок то ніхто такого розголосу не робить? Вони що лише захищають багатого ? Чому ж в людей крадуть квартири, будинки, бувають випадки старших людей вбивають то такого розголосу і захисту влада не робить?! Тільки "своїх "захищають а прості до фанаря їм навіть не спілкуються і не можна запитання задати бо тебе "виштовхнуть геть" А моя країна суцільна руїна Скрябін
Ніла Показати IP 31 Січня 2019 14:50
Нічого страшного, ще накрадуть, не в бідних підпалили, має ж бути хоч якась справедливість.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus