USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Тактична зимова куртка: в чому ж її унікальність?

7 Лютого 2024 15:27
Щоб зрозуміти, чому все більше людей у виборі зупиняються на зимових армійських куртках, варто звернути увагу на особливості та переваги такого тактичного одягу. Їх можна назвати безліч, і куртка стане в пригоді будь-якій людині. Чому – розповість наша стаття.

Чому і як варто обирати тактичний одяг цивільній особі – окреме питання, на яке взимку дуже хочеться знайти відповідь. Адже все більше людей зупиняють вибір саме на тактичних зимових куртках, розуміючи всі їхні переваги та унікальність. Про те, чим серед всіх інших варіантів одягу на холодний сезон вирізняється тактична зимова куртка, розповімо просто зараз.

Що являє собою тактична зимова куртка

Спочатку цей вид тактичного одягу розробляли суто для військових. Однак куртка швидко стала популярною серед цивільних осіб завдяки своїм численним корисним характеристикам:

· захист від вітру, дощу та снігу завдяки спеціально розробленому зовнішньому шару з надійним просоченням;

· створення оптимального температурного режиму завдяки внутрішньому шару у вигляді мембран та підкладки з флісу;

· швидке відведення від тіла зайвої вологи завдяки мембрані – середньому шару куртки;

· легкість та маневреність рухів за рахунок інноваційних синтетичних матеріалів;

· зручність та функціональність завдяки вільному крою та великій кількості кишень;

· непримітність, а при цьому і стиль: забарвлення куртки ефективно маскує її власника у різних типах ландшафту, а в місті для цивільної людини такий верхній одяг стає цікавим привабливим рішенням.

Все це – складові унікальності зимових тактичних курток. До того ж, створюють їх за найсуворішими стандартами для тактичного одягу, а виробник зобов’язаний отримати дозвіл на пошиття таких виробів. Саме тому, купуючи тактичну куртку, ви можете бути впевнені, що вона відповідає всім заявленим характеристикам.
Для кого підходять зимові тактичні куртки

Численні корисні характеристики зробили тактичні зимові куртки актуальними не лише для військовослужбовців, а й для цивільних, а також представників окремих відважних професій:

· працівників спецслужб;

· електриків;

· працівників комунальних служб;

· спецпризначенців;

· спортсменів;

· фотографів-натуралістів;

· туристів та мандрівників;

· хайкерів, лижників, альпіністів;

· мисливців та рибалок.

Для прогулянки зимовим містом чи поїздки до офісу в морозний день така куртка також стане чудовим варіантом. Тактичний одяг без шевронів та інших військових знаків розрізнення дозволено носити звичайним людям у повсякденному житті, тож у вас не виникне жодних проблем із придбанням та використанням такої куртки.

Підібрати потрібну модель у правильному розмірі та найбільш привабливому забарвленні можна в інтернет-магазині Momentum. Тут ви оберете тактичний верхній одяг для зими від українського виробника, отримаєте детальну консультацію перед замовленням та швидку доставку вже за 1-3 дні.

*реклама
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Ася Показати IP 7 Лютого 2024 16:40
Купив за копiйки , а продають за цiною в 10 - 20 разiв дорожче .Ось такi дива ...
Анонім Показати IP 7 Лютого 2024 19:36
Заборона на носіння військової форми для цивільних осіб в Україні діє з 2019 року - це вважається адміністративним правопорушенням та карається штрафом у розмірі від 2550 до 3400 грн. Одяг в особи-правопорушника також конфіскують.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus