USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Танкісти волинської бригади вражають умовні цілі на Луганщині. Відео

20 Листопада 2016 11:52
Бойові тренування на танках Т-64 проводять танкісти, найкращі за підсумками 2013-го та 2016 років у лавах ЗСУ.

На Луганщині проводять навчання бійці найкращого танкового батальйону Збройних сил України. Танкісти волинської 14-ї механізованої бригади вже двічі ставали переможцями змагань серед армійських підрозділів. А щоб не втрачати форми, систематично проводять бойові стрільби. У навчаннях беруть участь танки Т-64. Саме на них військові у 2014 році визволяли Рубіжне, Сєверодонецьк, брали участь у боях за Савур-Могилу, Дебальцеве, - йдеться у сюжеті 5 каналу.

«У нас машини Т-64. Ми ними воюємо з 2014 року. Машини не мінялись. Ми їх ремонтуємо самі, працюємо над ними. Приходять нові люди, вчимо нових людей. І вдосконалюємо навички тих людей, які з нами служать більш як 2 роки», – розповів військовослужбовець 14-ї механізованої бригади ЗСУ із позивним «Птаха».


Танкісти 14-ї бригади – найкращі у лавах Збройних силах за підсумками 2013-го та 2016 років. Уже двічі вони вигравали конкурс на кращий танковий взвод, обійшовши претендентів з усієї країни. Кожен танкіст у бригаді є спеціалістом широкого профілю. Командир танку може бути навідником, навідник – механіком, а механік – командиром.

«Командир танку повинен завести машину, прогріти. Механік повинен сісти подивитися, як перезаряджається кулемет, як проходить стрілянина. Запустити систему, ну, про всяк випадок. Випадки різні бувають. І тому вони між собою діляться, знають що до чого», – зазначив військовослужбовець бригади «Тюльпан».

На полігоні танковий батальйон «чотирнадцяти» показує результат у 85% уражених цілей. Втім, армійці зізнаються, що в умовах бойових дій стріляти складніше.

«Нас відвели для того, щоб у разі загострення ми могли своєчасно виїхати на рубежі визначені. Особовий склад готовий. Техніка готова. Проблем ніяких з цим немає!» – наголосив «Птаха».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 20 Листопада 2016 13:16
молодці
Всезнайко Показати IP 20 Листопада 2016 15:35
Умовно вражають умовні цілі...
а Показати IP 20 Листопада 2016 17:09
артилерія що в Жо..............чи що, де Коваль який змінив хід війни і світової історії.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus