USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Вже завтра Тартак виступить у Луцьку з новим концертом «Історія триває»

28 Квітня 2017 12:47
У рамках всеукраїнського туру, присвяченого 20-ій річниці з дня створення, музичний гурт «Тартак» виступить у Луцьку з новим концертом «Історія триває».

Виступ легендарного гурту відбудеться 29 квітня о 20:00 у «New Opera Dance Club».

На прихильників чекає 3 години драйву, шаленої енергії та улюблених хітів, оскільки в програмі звучать найважливіші та найзнаковіші пісні в творчості гурту, з усіх 8 альбомів.

«За 20 років свого існування «Тартак» створив чимало пісень. Деякі з них настільки глибоко вкоренилися в наш концертний репертуар, що не дають можливості звучати іншим — не менш гідним композиціям. На ювілейному концерті в Києві та в турі, в інших містах, ми хочемо на якийсь час попрощатися із багатьма старішими піснями, загравши їх на якийсь час востаннє, щоб дати більше життя пісням новішим, які звучали значно менше або ще й зовсім не звучали. Ми не відмовляємося від них взагалі, ми просто хочемо на якийсь час їх відкласти» - розповідає Олександр Положинський про концерти «Історія триває».

Нагадаємо, що наразі Тартак працює одразу над двома новими альбомами. Один з яких буде альбом дуетів, в якому хлопці також сміливо експериментують і зі звучанням, а інший – у звичному для прихильників тартаківському стилі.

Вхід на концерт - 100 грн.

Квитки можна придбати:

- сімейне еко-кафе «Дядя Піца», Волі 4в

- кафе «Львівський Штрудель», Волі 8

- караоке-ресторан «Опера», Волі 42 (ТЦ Гранд Волинь, 4 поверх)

Телефон для довідок: 0950363777.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Меломан Показати IP 13 Квітня 2017 16:10
Люблю ТАРТАК, дуже хочу піти на концерт! Але місце проведення - ОПЕРА?! Це жах... це не місце для подібних концертів. Знаю, що в Луцьку не так багато концертних залів. Чому не Стоп-кадр, чи Карабас? Змініть місце проведення концерту. Половина фанатів Тартака навіть можуть дрес-код в Оперу не пройти)
Ще всьо триває Показати IP 14 Квітня 2017 22:02
Йо, підтримую Меломана, згадайте як Брутто виступали там же. Бичарня та й все. В Положика багато і толкових патріотичних пісень,і всякої всячини, але виступати там - це жесть.
Катерина Показати IP 19 Квітня 2017 07:45
і я відразу задала питання,чому саме Опера??не люблю це місце,хоча там не була.і не хочу побувати,напевне не піду на концерт саме через місце проведення...а щоб послухати улюблений гурт,буду чекати Бандерштат)
Ірина Показати IP 28 Квітня 2017 12:56
ТАРТАК і опера ?????????????!!!!!!!!!??????????

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus