USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

«Тартак» приступив до запису нового альбому

1 Грудня 2008 16:58
У цей час група планувала вже завершувати роботу над черговим студійним диском, але через обставини, що не залежали від колективу, студійну сесію довелося перенести. Про це 1 грудня повідомляють «Волинські Новини».
«Як правило, ми починали писати альбом, ще не знаючи, які пісні там будуть і скільки їх буде. Але на цей момент можна стверджувати, що практично альбом є. Його треба просто сісти і зіграти, тому що всі пісні напрацьовані, тексти написані, аранжування зроблені. Єдине, що в процесі роботи можуть бути внесені якісь корективи, тому зараз не можна однозначно сказати, що в альбомі буде стільки-то пісень», – розповідає Сашко Положинський.
Як інформує Молодіжний портал, почалася студійна сесія з пісні Дж…Ангел, яка повинна бути відома прихильникам Тартака, тому що група вже виконувала її на концертах і в нетрях Міжмережжя навіть гуляє відповідний відеозапис.
«Наші прихильники цю пісню вже знають. Єдине, що вони її по-своєму назвали. Здається в Інтернеті її називають «Я Твій Джангел». Але для мене назва пісні це, певним чином, умовність», – каже фронтмен гурту «Тартак».
Найімовірніше, що Дж…Ангел стане і першим оприлюдненим радіо-синґлом з майбутньої плити, який буде записано відразу у кількох різних версіях – від альбомної до танцювальної.
«Це одна з найнапрацьованіших пісень, тому що ми її зробили однією з перших і, як я вже казав, виконували кілька разів на концертах та навіть робили пробний запис, але суто для себе, такий демо-запис», – пояснює цей вибір Сашко. За планами Тартака Дж…ангел отримає і своє відеопідкірплення у формі кліпу.
Тим не менше, складати враження про новий альбом на підставі першої пісні було б передчасно, оскільки лідер Тартака чесно попередив, що говорити про загальне звучання диску і дату його виходу ще зарано: «Поки що я не хочу говорити про те, яким саме буде цей альбом. От коли він буде, тоді і побачимо… і почуємо, звісно».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 1 Грудня 2008 17:51
Чому вліпили фото 90-тих років?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus