USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Тарифи на газ для волинян перерахують

5 Травня 2016 10:03
Підвищення ціни на газ не минеться безслідно для споживачів – прискореними темпами мають бути перераховані тарифи на газ.

Про це стало відомо під час засідання антикризового енергетичного штабу сьогодні, 5 травня.

Нагадаємо, з 1 травня уряд ввів єдину ціну на газ для населення, скасувавши пільгові категорії, і підвищив більш ніж удвічі вартість блакитного палива для підприємств комунальної теплоенергетики (ТКЕ). Тепер населення буде платити по 6 879 гривень за тисячу кубометрів газу незалежно від обсягів споживання або наявності лічильника.

Збільшивши вартість газу, Уряд одночасно зменшив субсидовану норму споживання газу, таким чином зменшивши розмір субсидій, на які можуть розраховувати домогосподарства, а також скасував нарахування пільг одержувачам житлових субсидій.

Як повідомив заступник голови ОДА Сергій Кошарук, на останній нараді в Мінрегіонбуді підняли питання перерахунку тарифів. Досі їх не перерахували через вихідні дні, але вже фахівці здійснюють відповідні обчислення.

Поки що ситуація з тарифами на газ та комунальні послуги неврегульована, необхідно здійснити перерахунок тарифів та пільг, додав чиновник.

Крім того, не виключено, що Кабмін може розробити порядок встановлення тарифів в автоматичному режимі, щойно змінюється ціна на газ, або ж віддати повноваження перерахунку тарифів містам обласного значення, щоб ті могли оперативно приймати рішення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
лучани Показати IP 5 Травня 2016 10:22
За все потрібно в житті платити. Пора привикати жити ненахаляву.
Вася Показати IP 5 Травня 2016 10:30
А чим оплачувати? Гройсмана запитайте де гроші брати? Депутатам ВР збільшили зарплату о 17 тисяч а для простих грмадян ???ГРойсман нічим не краще папередників
Тьотя Показати IP 5 Травня 2016 12:08
Я прошу для тих гадів Божого суду, вони і їх потомство прокляті, за те, що вони так збиткуються над народом, ще час на них прийде!
любопитний фінансист Показати IP 5 Травня 2016 12:10
А зарплати і пенсії сильно розумне керівництво країни не хоче випадково перерахувати, або відповідно оплачувати працю всіх громадян.
А ндрій Показати IP 5 Травня 2016 12:29
Вони просто заганяють людей на Третій Майдан,який для них буде останній.Де дівається газ власного видобутку?Чому підвищуються зарплати "законотворцям"?
Кірик Показати IP 5 Травня 2016 13:20
А якась сволота мінуси ставить, бо видно злоліяка першого гатунку, боїться, щь народ на вилка настромить,а пора вже давно!!!
Ковель Показати IP 5 Травня 2016 16:51
Пора экономить. Времена, когда газовыми конфорками отапливали квартиры, забывали закрыть кран с горячей водой или каждый день принимали ванну-безвозвратно прошли. Пора учиться много работать, а не искать работу, где не устаешь. Две, три работы... Я работаю 16 часов в сутки-предваряю вопросы типа: "А сам-то что?". А ненавидеть Гройсмана и Порошенко можно, конечно. Это единственный навык, который даётся без труда.
КУМ Показати IP 5 Травня 2016 20:26
Який ковельський москаль роботящий-3 роботи,16 годин.Зроду такого не видів.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus