USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Тато тобою пишається»: лучанка Марія Хурсенко покинула «Голос країни»

1 Квітня 2018 22:09
Лучанка Марія Хурсенко покинула шоу «Голос країни» на етапі «нокаутів». Зазначимо, на цьому етапі шоу тренер визначає, чи може учасник зайняти місце на одному з 4 крісел та пройти в прямі ефіри, втім тренер Сергій Бабкін не посадив Марію на жодне з крісел.

Ефір шоу відбувся 1 квітня на телеканалі 1+1.

«Я хочу пройти далі, щоб в прямих ефірах заспівати пісню свого батька. До мене немає якогось особливого відношення в команді», - зазначила Марія, маючи на увазі те, що є донькою легендарного співака та композитора В'ячеслава Хурсенка.

Лучанка заспівала хіт усіх часів My Heart Will Go On.

«Справа в тому, що ви співали якось окремо від бек-вокалу, не було єдності, на жаль, не було музики», - прокоментувала виступ Джамала.

«Голос» - не твоя заповітна мрія. Тренер повинен забрати все зайве, що заважає розвиватися. Мені здається, що в нас з тобою це вийшло. Тато тобою пишається», - зазначив тренер Сергій Бабкін та відправив лучанку додому.

«Це вже велике досягнення для мене, що я пройшла до цього етапу», - підсумувала Марія

Нагадаємо, раніше Марія Хурсенко пройшла «сліпі прослуховування» у вокальному шоу «Голос країни» та обрала команду тренера Сергія Бабкіна, а згодом потрапила до наступного етапу шоу, перемігши у вокальному двобої.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
123 Показати IP 1 Квітня 2018 22:58
Батько був талантище... дівчинка харизматична, але ,на жаль, ті , хто лишились, як мінімум на голову вищі і в вокалі і в подачі... але Марія розумничка, що таким чином нагадала всім про тата

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus