USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Таємні банкіри і війна за гривню: оприлюднили махінації головних фінансистів України

11 Лютого 2018 15:53
Про таємний клан банкірів, що грабують країну, розказує колишній службовець СБУ. А після інтерв'ю йому довелося виїхати з країни.

Усі жахи на вулиці Банковій. Про те, яка компанія отримує гроші з усіх платіжок за комунальні послуги та хто її керівник і про таємного банкіра президента - Макара Пасенюка. Чому він так полюбився багатим та впливовим і як став керувати компанією Валерії Гонтарєвої.

Про це та інше у сюжеті «Українських сенсацій», передає УНІАН.

Київ, вулиця Інституцька, 9. У будівлі, будовою 18 століття, із першого дня мають справу з грошима. 100 років тому сюди приходили заможні кияни брати кредити. Сьогодні ж Національний банк України відповідає за стабільність курсу і банківський нагляд в ім’я економічного розвитку.

У реаліях же українці щодня відчувають діяльність цієї установи на собі. Відсоток девальвації, тобто знецінення, перевалив за 300 і майже сотня закритих банків.

Інформатор вперше зізнається журналістам: падіння гривні, тисячі ошуканих вкладників та мільярдні збитки - це природні наслідки великих оборудок на шалені суми.

Масові "вбивства" банків за 4 роки були не просто так. Таким чином "кіллери" фінансових установ дають початок ряду схем. Хто замішаний - про них говорять пошепки.

Про таємний клан банкірів, що грабують країну розкаже колишній службовець СБУ. Після інтерв'ю йому доведеться виїхати з країни.

Подібні фінансові товариства, як інвестиційна компанія ICU, довкола нас існують впродовж століть. Деякі відкрито, деякі - цілком таємно. Вперше журналісти розповідають історію створення ICU та всі підводні камені її існування та її зв’язок із найбагатшими людьми сьогодення.

Макар Пасенюк - Макар "Фінансист" або Макар "Гривня" - фінансовий важіль по відмиванню грошей екс-президента Януковича. Починаючи з 2014 року його називають прямим консультантом українського президента. Тільки з жовтня 2015 року по вересень 2016 року Пасенюк через ряд офшорів перераховував американській лобіській фірмі по 100 тисяч доларів щомісяця за послуги "просування економічних і геополітичних інтересів Уряду України". Простими словами - за позитивну рекламу начебто успішного керівництва країни під проводом Порошенка.


«Дива Майдану: нові керівники країни продерлися до влади на ідеалах Революції Гідності, а від тієї "гідності" залишилися лишень гасла. Виявляється, насправді ж, з тими ж людьми, з якими працювала злочинна влада, нова - реформаторська - побудувала нову плідну співпрацю, вигідну винятково для себе», додають наостанок у сюжеті.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Волинянка Показати IP 11 Лютого 2018 18:58
Це не сенсація це доказ повного деб*лізму та деградації українців як нації. Через 2 роки напишуть це саме про Порошенка.
Берія Показати IP 11 Лютого 2018 19:03
Під час війни таких треба розстрілювати прямо на місці без суду.
хехъ до Берія Показати IP 11 Лютого 2018 22:39
а за собой грехов не видишь, берия? тоже шлепнут, без суда и следствия.
хехъ Показати IP 11 Лютого 2018 22:38
за какие шиши сбушник выехал за границу??

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus