USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Таємниці сучасних пасок від ТМ «Скиба»*

27 Квітня 2021 16:10
Вкриті святковою глазур’ю та прикрашені цукровою посипкою... Такі паски ще декілька років тому були традиційними для кожної української родини. Які ж сучасні тренди випічки цього сакрального хлібу – розповіли фахівці ТМ «Скиба».

«Родзинки – вже не родзинки для паски, – жартує над грою слів головний технолог ТМ «Скиба» Світлана Єрмоленко. – Зараз українці більше мандрують, досліджують гастрономію на просторах інтернету. Тож нам доводиться вигадувати нові й нові начинки для пасок, аби зацікавити споживача. У спеченій за стародавніми рецептами «Монастирській» пасці можна знайти ягоди в’яленої вишні. У «Пряну» ми додаємо житній солод та шматочки чорносливу. А ось цьогорічна новинка – паска «Фісташкова», містить у собі екстравагантну фісташкову пасту. Салатовий відтінок тіста та пікантний присмак робить її дійсно унікальною».
Не лишається осторонь змін і оздоблення пасок. «Паску «Італійську» доповнюємо солоденькими маршмелоу та безе, на «Європейську» викладаємо горішки мигдалю та бубки цукатної черешні, – продовжує Світлана. – Фірмова паска «Скиба» може похизуватись шматочками сушених сицилійських апельсинів – виглядає ну дуже ошатно».
Про вподобання мешканців нашого краю запитуємо у Тетяни, продавчині фірмового магазину ТМ «Скиба», що на вул. Винниченка, 47.

«Наразі всіх найбільше вражає «Бурштинова» паска – у неї шоколадна начинка та цукати, ефектно виглядає. Клієнти питають, чи вистачатиме її перед святом, оформлюють попередні замовлення. Але я всіх запевняю, пасок в нас вистачатиме на кожного покупця!» Від себе додамо, що і ціни тут на будь-який гаманець – є вироби від 19 грн.
Наостанок переговорили, чи не з наймолодшим відвідувачем «Скиби» – п’ятирічним Артемком, який завітав у магазин з бабусею. Артем вже намітив собі паску «Малятко» з імбирними пряничками у вигляді метеликів, каже, що вона якраз підійде до його власного великоднього кошика. «Щоб всім було смачно, і щоб всі були здорові!» – по-дорослому серйозно побажав хлопчик нашим читачам.
Бренд ТМ «Скиба» – лідер на хлібобулочному ринку сусідньої Рівненщини. Його продукцію можна знайти у багатьох магазинах Волині, але найбільший вибір у фірмовій мережі:

– м. Луцьк вул.Винниченка, 47

– м. Луцьк пр.Волі, 60

– м. Ковель вул. Незалежності, 113

– м. Володимир-Волинський вул.Ковельська, 44

– м. Нововолинськ вул.Дружби, 19.

Детальніше про продукцію можна дізнатися на сторінці ТМ «Скиба» в Інстаграмі та Фейсбуці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus